Dušo kabina mažame vonios kambaryje

Tie, kurie domisi vonios kambario interjero tendencijomis arba planuoja renovaciją savo namuose, jau ne kartą girdėjo, jog turint mažai erdvės, jos trūkumą geriausia kompensuoti vietoj tradicinio vonios varianto pasirenkant dušo kabiną. Toks variantas iš tikrųjų padeda sutaupyti papildomos vietos, kurią galite išnaudoti kitiems būtiniems įrenginiams ir prietaisams, todėl dušo kabina tampa vis dažniau pastebima įvairiuose mažų vonios kambarių interjero sprendimuose. Vis dėl to, net ir pasirinkus šį variantą, galima nepasiekti norimo rezultato – tam, kad kambarys iš tikrųjų atrodytų erdvesnis, reikia atkreipti dėmesį į dar keletą svarbių aspektų.

Šiuo atveju svarbiausia atkreipti dėmesį į vonios kambario išplanavimą – nuo to, kurioje vietoje yra įrengti santechnikos mazgai priklausys būsima dušo kabinos vieta, o tuo pačiu ir tinkamiausias modelis. Gamintojai dabar siūlo ne tik skirtingų dydžių, bet ir formų dušo kabinas, todėl tik žinodami tikslią įrenginio vietą, galėsite išsirinkti tinkamiausią variantą. Mažuose vonios kambariuose dažniausiai rekomenduojama rinktis pusapvales dušo kabinas, tačiau gali būti, jog pagal Jūsų kambario kampinis variantas derės kur kas labiau – viskas priklauso ir nuo pačios erdvės, ir nuo asmeninių poreikių.

Patogu ir tai, jog galima rinktis ir pažemintą dušo kabiną su gilesniu padėklu – nepriklausomai nuo to, ar tai bus pusapvalis ar kampinis variantas, dušo kabinoje galėsite įsirengti ir nedidelę vonią, kuria itin džiaugsis ir patys mažiausi, ir patys vyriausi šeimos nariai.

Nepamirškite atkreipti dėmesio ir į dušo kabinos stiklą ir durų varstymo tipą. Į vidų atsidarančios ar slenkančios durys taip pat leis sutaupyti daugiau vietos, o skaidrus stiklas vizualiai praplės bendrą vonios kambario erdvę. Kai bus apgalvotos visos šios detalės, beliks patogiai įmontuoti kitą būtiniausią įrangą ir pagalvoti apie kambario interjerą – net ir mažas vonios kambarys gali būti ir funkcionalus, ir stilingas.

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.