Dušo kabina viengungiui

Viengungio gyvenimas gerokai skiriasi nuo šeimos vyro kasdienybės, todėl nenuostabu, jog šių asmenų namuose ir vonios kambariuose vyrauja ir kitokios taisyklės. Remiantis stereotipais, galima teigti, jog šie vyrai gyvena aktyvų gyvenimą ir mažiau laiko praleidžia namuose – dėl šios priežasties vietoj vonios dažnai pasirenkamas viengungiškos dušo kabinos variantas. Toks sprendimas užima kur kas mažiau vietos ir tuo pačiu leidžia greitai atlikti kasdienius ritualus bei pasiruošti ką tik prasidėjusiai dienai. Kokios dušo kabinos populiariausios viengungių tarpe?

Vertėtų pastebėti, jog vyrų namuose dažniausiai vyrauja minimalistinis stilius – dėl šios priežasties vonios kambariuose kur kas rečiau pastebimi įvairūs nestandartiniai, akį traukiantys sprendimai. Praktiškumas, funkcionalumas ir patogus naudojimo būdas čia vertinami labiausiai, todėl svarbiausia, jog dušo kabina stovėtų patogioje vietoje ir atliktų visas pagrindines savo funkcijas.

Gyvenant vienam, vonios kambaryje reikia kur kas mažiau įrenginių, todėl galima rinktis ir didesnes dušo kabinas, kurios suteikia papildomą komforto jausmą. Esant poreikiui, galima pagalvoti ir apie hidromasažinę ar garinę dušo kabiną – tokiu atveju dušas ne tik atgaivins, bet ir suteiks energijos antplūdį ir sumažins susirgimo tikimybę.

Vis dėl to, ne visi mąsto stereotipiškai – daugelis viengungių vertina ir įdomesnius stilistinius sprendimus, todėl dušo kabina neretai tampa ir vienu pagrindinių vonios kambario interjero akcentų. Pusapvalės dušo kabinos, kampinės ar nestandartinių formų dušo kabinos suteikia galimybę vonios kambarį paversti skoninga, tačiau tuo pačiu ir praktiška namų erdvę, į kurią neišvengiamai tenka užsukti kasdien.

Norintiems sukurti erdvės pojūtį, geriausia rinktis skaidrų stiklą (tuo labiau, jog nėra būtinybės pasislėpti), o visa kita priklauso nuo šeimininko fantazijos ir keliamų reikalavimų. Privalumas tas, jog nereikės derintis prie kitų poreikių – nebent iš anksto planuojate viengungio statuso panaikinimą.

Related products

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.