Kokią vonią rinktis?

Vonią neabejotinai galima vadinti pačiu svarbiausiu vonios kambario įrenginiu. Joje ne tik galima atsipalaiduoti po sunkių dienos darbų – nuo vonios dydžio ir dizaino priklausys bendra vonios kambario išvaizda ir kitų įrenginių apstatymo galimybės. Kokie gali būti vonių tipai ir kokie pagrindiniai jų privalumai?

Vienos populiariausių rinkoje vis dar yra stačiakampės, klasikinės formos vonios. Būtent praktiška forma ir yra pagrindinis tokios formos vonios privalumas, kadangi pasirinkus tinkamą dydį, ją galima įmontuoti įvairaus dydžio vonios kambaryje – tokia vonia galėsite džiaugtis ir mažoje, ir kur kas erdvesnėje patalpoje.

Tais atvejais, kai vonios kambarys yra itin nedidelis, tačiau vis vien nesinori vonios iškeisti į dušo kabiną, rekomenduojama rinktis kampinę vonią. Šį įrenginį nesunkiai įmontuosite prie kambario krašto, todėl liks vietos ir kitiems būtiniausiems įrenginiams, o pati vonia nudžiugins savo erdvumu, kadangi jos viduje yra pakankamai erdvės patogioms maudynėms.

Tiems, kurie gali pasigirti erdvesniu vonios kambariu, turėtų patikti laisvai pastatomos vonios. Toks variantas dažniausiai tampa vienu pagrindinių interjero akcentų ir atrodo išties didingai. Savo funkcionalumu jos niekuo nesiskiria nuo tradicinių vonios variantų – tereikia turėti pakankamai laisvos vietos tokiai voniai pastatyti.

Vonių asortimente galima rasti ir asimetrinių vonių variantų, kurios gali būti montuojamos ir prie dešinio, ir prie kairio kambario krašto. Toks sprendimas tinkamas įvairaus dydžio vonios kambariuose – pasirinkę tinkamą įrenginio dydį, išvengsite tarpų, kuriuose gali kauptis nešvarumai.

Norintiems įdomesnių sprendimų, nusivilti tikrai nereikės – vonių gamintojai siūlo įvairius netradicinius sprendimus, kurie tikrai traukia akį. Ovalas, šešiakampis, o gal masažinė vonia? Viskas priklauso tik nuo Jūsų kambario interjero ir finansinių galimybių – bet kuriuo atveju tinkamiausią variantą tikrai atrasite.

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.