potinkinis vonios maisytuvas
Įsirenginėjant vonios kambarį reikia gerai apgalvoti kiekvieną būsimą detalę, kad vėliau ilgus metus džiaugtumėtės kokybiška technika ir vonios kambario dizainu. Šioje erdvėje norisi sutalpinti visą būtiniausią įrangą, tačiau esant didelei pasirinkimo įvairovei, surasti tinkamiausią sprendimą gali tapti tikru iššūkiu. Vis dėl to, neįmanoma įsivaizduoti vonios kambario be vandens maišytuvo, kuris užtikrina patogų vandens tekėjimą ir tuo pačiu gali tapti akį traukiančia interjero detale. Šie įrenginiai yra skirtingų tipų – vienas netradicinių variantų – potinkinis vandens maišytuvas. Šių įrenginių privalumus aptaria ARSAN profesionalų komanda.

Estetika ir lengva priežiūra

Potinkiniai maišytuvai išskirtiniai tuo, jog vandenį maišanti dalis yra įmontuojama į sieną (visas mechanizmas paslėptas), todėl vonioje yra mažiau kyšančių detalių, o vonios pripylimą ar dušo žarnelės tvirtinimo vietą galima nutolinti nuo paties maišytuvo. Mažiau dalių vizualiai neapkrauna vonios kambario, sukuria tvarkingo vonios kambario įspūdį ir tuo pačiu palengvina potinkinio krano valymą – jo priežiūra nereikalauja daug dėmesio. 

Montavimas

Svarbiausias aspektas, į kurį reikėtų atkreipti dėmesį, yra potinkinio maišytuvo montavimas, kadangi siena turi būti pakankamai stora, jog į ją būtų galima įleisti potinkinį maišytuvą. Turėkite omenyje, kad maišytuvas iš sienos turi būti įmontuotas prieš plyteles. Priklausomai nuo gamintojų, reikalingas storis gali skirtis, todėl prieš įsigyjant šio tipo įrenginį, reikėtų peržvelgti visus išmatavimus. Patogu tai, jog potinkiniai maišytuvai užima itin mažai vietos, o patikimų gamintojų siūlomi įrenginiai stebina savo ilgaamžiškumu ir patvarumu. Atminkite, kad ne tik maišytuvo dizainas, bet ir neįprastas montavimo būdas gali tapti ryškiu vonios kambario akcentu.

potinkinis praustuvo maisytuvas

Šių maišytuvų asortimentas Arsan.lt parduotuvėje itin gausus – galima rinktis skirtingas spalvas, formas, valdymo tipus, dydžius – potinkinį maišytuvą lengvai pritaikysite prie bet kokio vonios kambario interjero. Ryškesnių spalvų maišytuvai gali tapti ir pagrindiniu dizaino akcentu, todėl šie įrenginiai patiks tiems, kurie vertina stilingus, tačiau tuo pačiu kokybiškus ir funkcionalius gaminius.

Related products

Comments (0)

No comments at this moment

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.