Top 8 vonių tipų

Nors vonios kambaryje vis dažniau galima išvysti tik dušo kabiną, vonia vis dar išlieka vienu populiariausių sprendimų kalbant apie vonios baldus. Šių įrenginių pasirinkimas išties gausus – asortimente galima rasti skirtingų formų ir dydžių vonias, kurios taip pat gali būti pagamintos iš skirtingų medžiagų.

  • Vienos dažniausiai sutinkamų vonios kambariuose yra klasikinės stačiakampės vonios. Dėl savo praktiškos formos jas paprasta pritaikyti bet kokio dydžio vonios kambaryje ir priderinti sienelę – tuomet vonia galima naudotis ir kaip dušo kabina.
  • Vonios kambaryje visuomet stengiamasi sutaupyti kaip įmanoma daugiau erdvės – dėl šios priežasties populiarios kampinės vonios. Toks variantas užima nedaug vietos, tačiau yra erdvus iš vidaus, todėl pasirinkus kampinę vonią, galėsite mėgautis komfortu prausiantis ir paprasta įrenginio priežiūra.
  • Norintiems išskirtinumo, siūlomos nestandartinės vonios. Tokio tipo vonia gali būti ovali, šešiakampė ar apskrita, todėl tampa pagrindiniu vonios kambario akcentu ir pagyvina bendrą interjerą.
  • Tie, kurie savo vonios kambariuose turi daugiau erdvės ir mėgsta prabangias detales, renkasi laisvai pastatomas vonias. Toks variantas savo funkcionalumu nesiskiria nuo tradicinių variantų, tačiau atrodo išties ypatingai.
  • Dėl galimybės savo vonios kambaryje turėti mažą SPA centrą, vis populiaresnės tampa ir masažinės vonios. Po tokio seanso iš vonios išlipsite pailsėję ir galėsite džiaugtis pagerėjusia sveikata ir puikia savijauta.
  • Kalbant apie medžiagas, iš kurių gaminamos vonios, itin mėgstamas variantas yra akrilinė vonia. Įrenginiai yra lengvi, patvarūs ir gana ilgai gali išlaikyti pastovią vandens temperatūrą.
  • Plieninės vonios klientus vilioja savo ilgaamžiškumu ir patrauklia kaina. Toks variantas yra atsparus braižymuisi ir įvairioms cheminėms medžiagoms, o laikui bėgant išlaiko tokią pačią spalvą.
  • Tiems, kurie mėgsta ypatingą tvirtumą ir nori kokybišku įrenginiu džiaugtis ne vienerius metus, dažniausiai renkasi akmens masės vonias. Šis įrenginys vertinamas dėl savo patvarumo ir atsparumo tiek įbrėžimams, tiek leidžiamo vandens garsui.

Kad ir kurį vonios tipą pasirinktumėte, spalvų, stilių ir formų asortimentas išties gausus, todėl kiekvienas pirkėjas lengvai ir greitai išsirinks labiausiai patikusią vonią.

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.