Vonios baldai: ką rinktis?

Visuomet norisi, jog vonios kambaryje tvyrotų jauki ir maloni atmosfera – daugiausiai įtakos tam turi pasirinkti vonios baldai. Jų pasirinkimas išties didelis, todėl norint priimti tinkamiausią sprendimą, reikia apgalvoti savo poreikius ir renkantis atkreipti dėmesį ir į baldų išvaizdą, ir į funkcionalumą.

Vienas iš paprasčiausių variantų sukurti vientisą kambario interjerą – rinktis vonios baldų komplektą. Prie jo tuomet reikės tik priderinti likusią vonios įrangą ir apgalvoti trūkstamus aksesuarus. Vis dėl to, net ir pasirinkus šį variantą, rekomenduojama atkreipti dėmesį į vonios kambario dydį. Pastačius visą būtiną įrangą ir baldus, turėtų likti pakankamai vietos laisvam judėjimui ir tuo pačiu kambarys neturėtų atrodyti apkrautas – toks sprendimas vizualiai dar labiau sumažins vonios erdvę.

Norint, jog vonios kambario erdvė atrodytų didesnė, vertėtų rinktis pakabinamus baldus ir pagalvoti apie jų funkcionalumą. Veidrodis gali būti ant spintelės durų, praustuvas taip pat galima įmontuoti į spintelę – tai tik keletas praktiškų sprendimų, kurie padės sutaupyti papildomos erdvės. Mažesniame vonios kambaryje vertėtų rinktis šviesesnių spalvų baldus ir palikti tik keletą ryškesnių akcentų, kuriuos geriausia pastatyti labiausiai nuo durų nutolusioje vietoje.

Kai vonios kambaryje erdvės yra daugiau, galimi įvairūs stilistiniai sprendimai – tokiu atveju nebereikia vengti ryškių ar tamsesnių spalvų, galima rinktis ne tik funkcionalius, bet ir įmantresnius vonios baldus, kurie padės sukurti pageidaujamą atmosferą ir vonios kambarį pavers išskirtine erdve.

Apgalvokite, kiek vietos galite skirti vonioms baldams, kiek spintelių užteks visiems reikmenims susidėti ir pabandykite įsivaizduoti, kaip turėtų atrodyti galutinis vonios kambario vaizdas. Tiksliai žinodami, ko norite, lengviau išsirinksite labiausiai visus poreikius atitinkančius baldus ir kiekvienam iš jų iš karto atrasite patogią vietą vonios kambaryje. 

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.