Dušo kabinų dalys

Rodoma 1-8 iš 8 prekės(-ių)

Vonios kambarys yra ta vieta, kurioje norisi maksimaliai atsipalaiduoti ir pasiruošti ramiam poilsiui arba įtemptai dienai. Tam, kad be jokių vargų galėtume tai padaryti, svarbu pasirūpinti ne tik kokybiška įranga – jums taip pat pravers ir dušo kabinų priedai. Susipažinę su jais iš arčiau, sukursite dar patogesnę kambario aplinką. 

Dušo kabinų valymo priemonės

Tam, kad dušo kabiną galėtumėte naudoti ilgą laikotarpį, būtina ją prižiūrėti ir reguliariai valyti su gamintojo rekomenduojamomis priemonėmis. Dažniausiai dušo kabinos stiklai apsineša muilo apnašomis ir kalkėmis, kurių nevalant nešvarumai dar labiau įsisenėja ir juos yra sunkiau išvalyti. Tokiais atvejais pravers specialūs stiklų valikliai bei dušo kabinos valytuvas. Dušo kabinas su slankiojančiomis durimis reikia ne tik išvalyti, bet ir pasirūpinti jų bėgeliais, ant kurių rieda durų ratukai – tam dažniausiai naudojamas techninis vazelinas. O jeigu jūsų vonios kambaryje yra kabina su varstomomis durimis, reikės prižiūrėti ir profilaktiškai išvalyti jos lankstus (vyrius). Metams bėgant, nusidėvėti gali ir dušo kabinos tarpinės ar kitos dušo kabinų komplektuojančios dalys – jei jų kokybė ims kelti abejones, nieko nelaukite ir kuo skubiau pakeiskite šias detales. Visa tai užtikrins nepriekaištingą dušo kabinos eksploatavimą ilgus metus!

Dušo sėdynės

Mėgaukitės dar didesniu komfortu, įsirengdami kabinoje dušo sėdynę. Šis gaminys leis patogiau atlikti maudymosi procedūras, o nenaudojamas neužims papildomos vietos, kadangi dušo sėdynę lengvai galėsite užlenkti prie sienos. Šios dušo sėdynės dažnai pasirenkamos tuomet, kai šeimoje yra senjorų, tačiau ir Jūs patys netruksite įsitikinti jos privalumais. 

Rinkitės pagal formą ir spalvą, kuri derėtų prie kitų dušo zonoje esančių santechnikos prietaisų. Kėdutė dušo kabinai taps svarbia Jūsų vonios kambario interjero dalimi, todėl jos dizaino ignoruoti nederėtų – tik taip pavyks sukurti vientisą ir būtent tuo žavinčią šios patalpos aplinką. Taip pat svarbus ir dydis: įsitikinkite, ar atlenkiama dušo kėdutė lengvai tilps maudynių zonoje. Užlenktos dušo kėdutės vietos nereikalauja, tačiau jeigu atlenkę šiuos gaminius duše sunkiai tilpsite patys, bus gerokai sunkiau pajusti visus aukščiau minėtus privalumus.

Norisi, jog tiek kėdutės, tiek dušo kabinos atsarginės dalys tarnautų ilgai ir patikimai – jei pirmenybę teiksite patikimiems gamintojams ir iš kokybiškų medžiagų pagamintoms prekėms, ilgam pamiršite bet kokius papildomus rūpesčius.

Gausus šių ir kitų dušo kabinų priedų pasirinkimas patrauklia kaina gali būti įsigytas Arsan.lt asortimente – visi gaminiai parduodami ir internetu. Norinčius iš arčiau apžiūrėti dušo kabinų priedus ir pasikonsultuoti su mūsų profesionalų komanda, kviečiame atvykti į vonios kambario įrangos saloną Vilniuje, adresu Lakūnų g. 51 arba susisiekti telefonu +37060808686.

Vonios įrangą galite užsakyti

1. Atvykite į saloną ARSAN
Lakūnų 51, Vilnius
Žemėlapis ->

2. Internetu
Išsirinkite prekes, įsidėkite į krepšelį ir pateikite užsakymą.

3. El.paštu
[email protected]

4. Telefonu
+370 608 08686

Darbo laikas:
I-IV 10.00-18.00
V 10:00-17:00
VI-VII nedirbame

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.