Potinkiniai rėmai

Rodoma 1-14 iš 14 prekės(-ių)

Norint sukurti modernų ir šiuolaikišką vonios kambario interjerą, svarbu pasirūpinti ne tik pagrindiniais kambario baldais, bet ir santechnika – šie įrenginiai taip pat leidžia sukurti pageidaujamą įspūdį ir tuo pačiu atlieka savo pagrindinę funkciją. Siekiant vizualiai padidinti kambario erdvę ir palengvinti priežiūrą, vis dažniau pasirenkami pakabinami tualetai, o kartu su jais –potinkiniai WC rėmai.

Žinomų gamintojų tiekiami įrenginiai yra kokybiški ir patvarūs, tad svarstant, koks potinkinis tualeto rėmas stovės Jūsų vonios kambaryje, vertėtų pasidomėti įmonės patirtimi. Arsan.lt elektroninėje parduotuvėje rasite tik patikimų gamintojų potinkinius rėmus, kuriuos galėsite užsisakyti patrauklia kaina. Potinkinis bidė, pisuaro rėmas – kviečiame iš arčiau susipažinti su mūsų asortimente ir išsirinkti patikusią prekę.

WC rėmų privalumai

Toks variantas suteikia galimybę gaminį įmontuoti kambario kampe, todėl aplink lieka vietos ir kitai vonios kambaryje reikalingai įrangai. Potinkinis unitazo rėmas dažniausiai montuojamas sienoje, todėl kuriamas estetikos įspūdis, paprasčiau išlaikyti vientisumą ir harmoniją. Vis dėl to, nusprendus įsirengti potinkinius rėmus, labai svarbu atkreipti dėmesį į šių įrenginių kokybę, kad vėliau netektų rūpintis neplanuotu sienų remontu.

Asortimentas

Mūsų asortimente rasite ir vandens nuleidimo bakelius, kurie turi specialią garsą izoliuojančią tarpinę, kurios dėka tiek vandens prisipildymas, tiek nuleidimas tampa itin tylus. Šie įrenginiai apsaugoti nuo vandens kondensacijos, todėl galima išvengti rasojimo. Priklausomai nuo poreikių, galite rinktis kiekvieną įrenginį atskirai arba įsigyti potinkinio WC rėmo komplektą, kuriame jau bus visos montavimui reikalingos dalys. Toks variantas – itin patogus, kadangi galima išvengti ilgų paieškų derinant kiekvieną detalę tarpusavyje. Komplekte esančios detalės jau paruoštos naudojimui, tad iš karto galėsite pradėti montavimo darbus. Atkreipkite dėmesį, kad komplektacijos skiriasi savo dalių skaičiumi – tik atidžiau susipažinę su jų sudėtimi, galėsite išsirinkti tinkamiausią variantą.

Potinkiniai rėmai internetu – galimybė kiekvienam planuojančiam savo laiką patikusius įrenginius įsigyti neišvykus iš namų. Užsisakykite prekes Arsan.lt elektroninėje parduotuvėje ir pristatysime jas visoje Lietuvoje. Norinčius iš arčiau apžiūrėti potinkinius rėmus ir pasikonsultuoti su mūsų profesionalų komanda, kviečiame atvykti į vonios kambario įrangos saloną Vilniuje, adresu Lakūnų g. 51 arba susisiekti telefonu +37060808686.

Vonios įrangą galite užsakyti

1. Atvykite į saloną ARSAN
Lakūnų 51, Vilnius
Žemėlapis ->

2. Internetu
Išsirinkite prekes, įsidėkite į krepšelį ir pateikite užsakymą.

3. El.paštu
[email protected]

4. Telefonu
+370 608 08686

Darbo laikas:
I-IV 10.00-18.00
V 10:00-17:00
VI-VII nedirbame

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.