Higieniniai dušai, bide maišytuvai

Rodoma 1-40 iš 49 prekės(-ių)

Vandens maišytuvai yra vienas svarbiausių prietaisų, kuris reikalingas visiems santechnikos įrenginiams. Bidė – taip pat ne išimtis. Šis įrenginys vis dar nėra sutinkamas kiekviename vonios kambaryje, tačiau dėl savo funkcionalumo ir patogaus naudojimo vis dažniau patrauklia pirkėjų akį. Nusprendus įsigyti šią prekę, svarbu atkreipti dėmesį ir į tai, koks bus bidė maišytuvas – nuo jo priklausys vandens naudojimo kokybė.

Į ką atsižvelgti renkantis bidė maišytuvą?

Kaip ir renkantis įprastą maišytuvą kriauklei, šiuo atveju taip pat vertėtų atkreipti dėmesį į tai, kiek rankenėlių turi šis įrenginys. Naudojantis viena svirtele, kur kas greičiau galima pasiekti atitinkamą vandens temperatūrą, todėl galima sumažinti jo sąnaudas, tačiau jeigu mieliau naudojatės maišytuvais su dviem svirtelėmis – taip pat turėsite iš ko pasirinkti. Bidė maišytuvą galite įsigyti atskirai, arba pirkti bendrame komplekte su dušeliu ar dugno vožtuvu – taip montavimo darbus pavyks atlikti dar greičiau ir patogiau.

Skirtingi jų išmatavimai, snapo ilgis ir forma leidžia pritaikyti šį įrenginį pagal savo poreikius, o didėjantis klientų susidomėjimas bidė maišytuvu lėmė ir gausesnį dizaino sprendimų pasirinkimą. Modernus, šiuolaikiškas jų stilius lengvai dera bet kokio vonios kambario interjero, o formų įvairovė suteikia galimybę viską suprojektuoti taip, jog bidė kranas pavirstų vienu iš svarbiausių patalpos akcentų. Sau tinkamą bidė maišytuvą suras ir tie, kurie vonios kambaryje puoselėja retro stilių – dailios rankenėlės ir įdomios formos šiai patalpai suteiks dar daugiau žavesio.

Mėgstantiems ryškumą ir išskirtinumą, patiks spalvoti bidė kranai – tai naujovė, kuri leidžia pabrėžti savitumą, originalumą ir į vonios kambarį įnešti daugiau naujų spalvų. Su chromu derinamos ryškios spalvos traukia dėmesį, tačiau tuo pačiu išlieka tvirtos ir kokybiškos, todėl toks variantas tinkamas kiekvienam, kuris rūpinasi įrenginių patvarumu, tačiau tuo pačiu nori išskirtinių detalių savo vonios kambaryje. Be šių ryškiaspalvių maišytuvų, gausiame Arsan.lt asortimente rasite ir klasikinio, modernaus stiliaus įrenginių, kuriuos lengvai pritaikysite pagal savo poreikius – kviečiame apsižvalgyti mūsų elektroninėje parduotuvėje ir išsirinkti labiausiai patinkančius gaminius.

Kuo gali būti naudingas higieninis dušas?

Atidžiau panagrinėję šių gaminių asortimentą, pastebėsite, jog be įprastų maišytuvų, jame taip pat yra ir bidė dušeliai – tai vis daugiau dėmesio susilaukianti naujovė, užtikrinanti dar geresnę higieną ir aukštesnį patogumo lygį. Higieninis dušas pirmiausia yra skirtas patogesniam ir greitesniam apsiprausimui – dėl mažesnių tualetinio popieriaus sąnaudų, toks įrenginys labai dažnas priskiriamas prie ekologiškų sprendimų.

Tačiau vien šiuo privalumu bidete dušelis neapsiriboja – vertinamas dėl savo universalumo, jis gali būti pritaikomas ir įvairiausiems buities darbams. Pasitelkę ilgą žarnelę, galėsite patogiai išvalyti tualetą (o galbūt – net ir vonią), itin paprastai vandeniu pripildysite bet kokias talpas ar netgi nuprausite kieme dūkusį augintinį. Priklausomai nuo poreikių, atrasite ir daugiau būdų, kaip pasitelkus šį gaminį palengvinti savo kasdienybę.

Idealiausia, kai bidetta dušelis yra derinamas kartu su pačia bidė, tačiau jei dėl vietos stokos šio įrenginio ketinate atsisakyti, kompaktiškam dušui papildomos vietos bet kada atrasite. Paprastai montuojamas prie sienos, toks bidė dušelis nereikalaus daug kambario erdvės – jį galėsite pastatyti ir prie klozeto, ir prie kriauklės. Jeigu norisi dar labiau praplėsti bidė maišytuvo suteikiamas galimybes ar tiesiog svajojate apie didesnį komfortą vonios kambaryje, verta pagalvoti apie tokį variantą.

Bidė maišytuvai gera kaina

Kokybiški, žinomų gamintojų bidė maišytuvai patrauklia kaina parduodami internetu – juos galite užsisakyti Arsan.lt elektroninėje parduotuvėje. Tai greitas ir patogus būdas kiekvienam, kuris nori atnaujinti savo vonios kambarį, kadangi prekės kelių darbo dienų laikotarpyje pristatomos visoje Lietuvoje. Norinčius iš arčiau apžiūrėti bidė maišytuvus ir pasikonsultuoti su mūsų profesionalų komanda, kviečiame atvykti į vonios kambario įrangos saloną Vilniuje, adresu Lakūnų g. 51 arba susisiekti telefonu +37060808686.

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.