Kampinės dušo kabinos

Rodoma 1-40 iš 188 prekės(-ių)

Kvadratinės ir stačiakampės dušo kabinos

Mėgstantiems griežtesnes linijas, labiausiai tiks kvadratinės dušo kabinos, dar kitaip žinomos kaip kampinės dušo kabinos. Toks variantas tiks ir tuomet, jei norite įsirengti didesnį dušo kampą – Arsan.lt kvadratinių dušo kabinų asortimente rasite didesnį dydžių ir durų varstymo tipų pasirinkimą nei kitų formų dušo kabinose. Tai leis susikurti patogesnę erdvę pagal savo poreikius ir patalpos išplanavimą. Šie gaminiai vertinami dėl aukštos kokybės ir kiekvienam prieinamos kainos. Dar daugiau privalumų galite skaityti čia

Dušo kabinos mažai ervdei

Jei vietos turite nedaug, rekomenduojame rinktis rėminę kampinę dušo kabiną su slankiojančiomis durelėmis arba berėmę dušo kabiną, kurios durys varstosi į vidų ar yra sudarytos iš dviejų stiklų, atsidarinėjančių vidinėje dušo kabinos pusėje.

Berėmės dušo kabinos

Berėmių kampinių dušo kabinų būna įvairiausių modelių, sudarytų iš vientiso stiklo ar padalintų į keletą, o pasirinkimui įtakos turės ir durų atsidarymo būdas, tad kiekvienu atveju galite išsirinkti Jums labiausiai tinkantį kampinės dušo kabinos variantą pagal esamą santechnikos prietaisų išdėstymą.

Norinčius iš arčiau apžiūrėti dušo kabinas ir pasikonsultuoti su mūsų profesionalų komanda, kviečiame atvykti į vonios kambario įrangos saloną Vilniuje, adresu Lakūnų g. 51 arba susisiekti telefonu +37060808686.

Vonios įrangą galite užsakyti

1. Atvykite į saloną ARSAN
Lakūnų 51, Vilnius
Žemėlapis ->

2. Internetu
Išsirinkite prekes, įsidėkite į krepšelį ir pateikite užsakymą.

3. El.paštu
[email protected]

4. Telefonu
+370 608 08686

Darbo laikas:
I-IV 10.00-18.00
V 10:00-17:00
VI-VII nedirbame

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.