Praustuvai virš skalbimo mašinos

Rodoma 1-5 iš 5 prekės(-ių)

Retas kuris gali pasigirti itin erdviu vonios kambariu, todėl idėjos, leidžiančios sutaupyti papildomos erdvės, visuomet vertinamos palankiai. Vienas iš tokių variantų yra kriauklė ant skalbimo mašinos – pasirinkę tokį variantą, visapusiškai išnaudosite turimą vietą.

Tai pagrindinis ir pats svarbiausias privalumas, kuriuo gali pasigirti praustuvai, montuojami virš skalbyklės – šiam įrenginiui visiškai neprireiks papildomos erdvės, todėl kriauklę pasistatyti galėsite net ir ypatingai mažame vonios kambaryje. Toks sprendimas dar nėra naudojamas labai plačiai, tačiau jei vietą tenka kruopščiai taupyti, kriauklė virš skalbimo mašinos padės tai padaryti!

Į ką atkreipti dėmesį renkantis?

Praustuvai virš skalbimo mašinos gali būti kelių tipų – dažniausiai skiriasi jų montavimo būdas. Patys kompaktiškiausi įrenginiai tvirtinasi tiesiai ant skalbimo mašinos ir yra labai panašių išmatavimų, kaip ir šio prietaiso viršutinė dalis – jei rinksitės tokį variantą, labai svarbu pasirinkti atitinkamus matmenis. Tuo tarpu kiti, kiek didesni praustuvai ant skalbimo mašinos turi ir papildomą stalviršį – būtent ši dalis ir yra statoma ant skalbyklės, o pati kriauklė yra šiek tiek „išsikišusi“.

Kuris praustuvas ant skalbimo mašinos labiau tiks Jums, priklausys nuo to, kiek erdvės šiam gaminiui galite skirti. Antrajam variantui reikės šiek tiek daugiau vietos, tačiau jis taip pat suteiks ir daugiau erdvės vonios reikmenims, tad sprendimas priklausys tik nuo Jūsų asmeninių poreikių ir patalpos išplanavimo.

Rinkdamiesi atsižvelkite ir į medžiagą, iš kurios praustuvas virš skalbimo mašinos yra pagamintas. Pas mus vyrauja akmens masės gaminiai, vertinami dėl aukštos kokybės ir ilgaamžiškumo – toks variantas patikimai tarnaus Jums ilgus metus. Papildomai galite įvertinti komplektaciją: jei joje bus ne tik pats praustuvas, bet ir sifonas, muilinė ar laikikliai, Jums atskirai šiomis detalėmis rūpintis nebereikės.

Kriauklės ant skalbimo mašinos gera kaina siūlomos Arsan.lt parduotuvėje – užsukite ir apžiūrėkite mūsų asortimentą. Užsisakius patikusius gaminius internetu, jie per kurjerį greitu metu yra pristatomi į Jūsų namus.

Norinčius iš arčiau apžiūrėti praustuvus ant skalbimo mašinos ir pasikonsultuoti su mūsų profesionalų komanda, kviečiame atvykti į vonios kambario įrangos saloną Vilniuje, adresu Lakūnų g. 51 arba susisiekti telefonu +37060808686. Visuomet siekiame aukščiausią kokybę pasiūlyti už optimaliausią kainą, todėl praustuvai ant skalbimo mašinos pas mus parduodami itin palankiomis sąlygomis. 

 

Vonios įrangą galite užsakyti

1. Atvykite į saloną ARSAN
Lakūnų 51, Vilnius
Žemėlapis ->

2. Internetu
Išsirinkite prekes, įsidėkite į krepšelį ir pateikite užsakymą.

3. El.paštu
[email protected]

4. Telefonu
+370 608 08686

Darbo laikas:
I-IV 10.00-18.00
V 10:00-17:00
VI-VII nedirbame

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.