Dušo latakai

Rodoma 1-16 iš 16 prekės(-ių)

Norint vizualiai gražesnio ir lengviau vandenį praleidžiančio sprendimo, rekomenduojame dušo latako montavimą. 

Dušo latakai (plokštės) yra montuojami ant vonios grindų, dažniausiai dušo zonoje, siekiant palengvinti vandens nutekėjimą. Tai itin praktiškas sprendimas, nes grotelių profiliuotis sumažina vandens persipylimo tikimybę.

Dušo latako privalumai

Įprastai latakai sugeria didesnį kiekį vandens už trapus, taigi jums neteks stovėti savo nešvaraus vandens „pelkėje“.

Nesudėtingas yra ir dušo latako montavimas – užteks padaryti papildomą nuolydį, todėl nereikės pažeisti esamų plytelių ar sugadinant visą kambario interjerą.

Atsisveikinkite su užsikimšusia kanalizacija. Dušo latako grotelės yra pakankamai plačios, kad įvairūs nešvarumai lengvai nutekėtų. 

Dizainas

Dušo latako grotelės yra vienintelės matomos visoje sistemoje, todėl jos gali tapti svarbia vonios kambario dizaino dalimi. ARSAN asortimente rasite jų skirtingų raštų ir modelių. 

Prekiaujame tik patikimų gamintojų įrenginiais, todėl dušo latakai yra itin kokybiški ir patvarūs. Prekių sąraše yra Viega, ACO latakai ir kitų žinomų gamintojų siūlomi gaminiai. 

Vonios įrangą galite užsakyti

1. Atvykite į saloną ARSAN
Lakūnų 51, Vilnius
Žemėlapis ->

2. Internetu
Išsirinkite prekes, įsidėkite į krepšelį ir pateikite užsakymą.

3. El.paštu
[email protected]

4. Telefonu
+370 608 08686

Darbo laikas:
I-IV 10.00-18.00
V 10:00-17:00
VI-VII nedirbame

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.