GUARDIAN dušo kabinų stiklas ShowerGuard su ilgalaike apsauga nuo kalkių apnašų ir purvo

Ilgalaikė „ShowerGuard“  stiklo danga – ne tik SPA, viešbučiuose, bet ir kiekvieno Jūsų namuose!

Visi žinome, kaip svarbu yra higiena ir švara, kaip sudėtinga ją išlaikyti vonios kambaryje ir kiek laiko tai užima. Visų pirma tai taikoma dušo kabinos stiklui. Dušo kabinų stiklo sienelės pasidengia sukalkėjusiomis nuosėdomis, vandens lašų pėdsakais. Stiklas, nušveistas, atrodytų, iki blizgesio, vis tiek yra padengtas plika akimi nematomomis mikroskopinėmis poromis ir grioveliais. Dėl šios priežasties stiklas pritraukia ir išlaiko vandens lašelius ant paviršiaus. Veikiami drėgmės, silikatai esantys, stikle patiria hidrolizę. Dėl to ant stiklo paviršiaus formuojasi silikagelio sluoksnis.  Be to, ant stiklo nuolat patenkančių riebalų, ploviklių, vandens, muilo, šampūno ir t. t. sukeliama cheminė reakcija pamažu veda prie vadinamosios stiklo korozijos. Pažeistą stiklo paviršių itin sunku valyti. Negana to, tai puiki vieta kauptis bakterijoms. Laimei, per pastaruosius metus pasiekta technologinė pažanga stiklo apsaugos srityje leidžia korozijos reiškiniui būti eliminuojamam.

arsan guardian showerguard duso kabinu stiklas

ARSAN“ salono siūlomo gamintojo „Guardian“ realizuotos stiklo apsaugos technologijos užtikrina ilgalaikę apsaugą nuo stiklo korozijos ir leidžia produktui išlaikyti puikias estetines savybes.  „ShowerGuard“  – ilgalaikė stiklo danga, kuri apsaugo jį nuo vandens nuosėdų, karščio, drėgmės, valymo priemonių daromos žalos ir kartu išlaiko stiklo grožį daugelį metų. Stiklas išlieka švarus ir blizgus be didelių šveitimo pastangų. „ShowerGuard“ stiklo patentuota technologija leido sukurti dangą, kuri yra neatskiriama stiklo dalis. Skirtingai nei kitų dangų, šios nereikia pakeisti ar atnaujinti kas kurį laiką, ji visiškai užblokuoja stiklo paviršių ir praktiškai apsaugo nuo cheminės korozijos. Šiai dangai
suteikta viso gyvenimo garantija.

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.