Kviečiame į Supernamai 2016 parodą rugsėjo 23-25d. Siemens arenoje, Vilniuje!

Šį kartą, parodos metu pristatysime plačias dušo zonos projektavimo galimybes. Stengsimės parodyti įvairių formų ir durų varstymo būdų dušo kabinas, kurias galima rinktis iš standartinių matmenų arba gali būti pagamintos pagal užsakovo individualius matmenis. Džiaugiamės, kad kiekvienu atveju, atsižvelgiant į kliento vonios kambario patalpos išdėstymą galima pasiūlyti estetiškus sprendimus komplektuojant kokybišką vonios įrangą.

Taip pat parodoje Jus turėtų nustebinti pirmą kartą Lietuvoje pristatomi išskirtinio dizaino, specialių paviršiaus spalvų ir padengimo vandens maišytuvų ir dušo sistemų stendas. Grafito, vario, bronzos, nikelio,vario, baltos, juodos, raudonos spalvos ir jų kombinuoti deriniai, daugiau nei 50 galimų vandens maišytuvų paviršiaus variantų – visa tai atveria neribotas galimybes architektams ir interjero dizaineriams sukurti vonios kambario interjerą išlaikant kūrybinę mintį, tuo pačiu atsižvelgiant į žmogaus gyvenimo būdą ir komforto reikalavimus.

ARSAN - patikimas parneris įsirengiant vonios kambarį!

Salonas ARSAN rugsėjo 23-24d. nedirbs. Kviečiame aplankyti mus parodoje!

Lauksime Jūsų atvykstant!

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.