pakabinamas unitazas

WC komplektai – itin dažnas pasirinkimas tuomet, kai nusprendžiama įsigyti pakabinamą klozetą. Tokiame rinkinyje yra tiek pats unitazas, tiek jo montavimui reikalingos detalės. Todėl sutaupote laiko, vienu pirkimu įsigydami visą unitazui funkcionuoti reikalingą įrangą. Jūs taip pat sutapote lėšų, nes visos atskiros komplekto dalys dažniausiai yra brangesnės.

Pakabinamų unitazų komplektai tarpusavyje šiek tiek skiriasi, todėl ARSAN profesionalų komanda dalinasi keliais esminiais aspektais.

Pagalvokite, koks unitazas jums yra reikalingas

Pakabinamas tualetas wc rinkinyje neabejotinai atlieka svarbiausią vaidmenį, tad jo pasirinkimui reikėtų skirti daugiausiai dėmesio. Atsižvelkite į šiuos kriterijus:

Klozeto dydis ir sėdynės forma. Siekiantiems maksimalaus komforto, vertėtų atsižvelgti į klozetų puodo formą nuo kurių priklauso ir paties unitazo dizainas. Su patogumu dažniausiai siejama pailga forma, kuri reikalauja kelių papildomų centimetrų. Jeigu taupite erdvę, galite rinktis sutrumpintą variantą, kuris taip pat bus patogus, tačiau užims mažiau vietos. Mažiausiai erdvės užima standartu laikomos apvalios sėdynės, kurios rečiausiai siejamos su ypatingu komfortu – visgi, derėtų nepamiršti, jog tai iš dalies yra įpročio klausimas. Kartais įmantrus unitazo dizainas yra tik vonios puošmena, todėl verčiau pirmenybę teikite patogumui ir funkcionalumui.

Taip pat pagalvokite, koks unitazo dydis jūsų erdvei yra tinkamiausias (standartiškai unitazai yra apie 50 cm pločio ir 68-80 cm aukščio). Svarbiausia atsižvelkite į apytikslį atstumą nuo wc kanalizacijos vamzdžio centro iki galinės sienos. 

Patikimas gamintojas. Patikimas gamintojas leis neabejoti, jog pakabinamo tualeto komplektas tarnaus jums ilgus metus. Pirmenybę verčiau teikite pasaulinėje rinkoje įsitvirtinusiems gamintojams, tokiems kaip TECE, GROHE, AZZURRA ar daugeliui kitų, tarptautinį pripažinimą pelniusiems prekės ženklams. Tokios kompanijos puikiai išanalizavo vartotojų poreikius, tad labai didelė tikimybė, jog pasirinktas gaminys jūsų nenuvils.

Papildomos galimybės. Šiais laikais unitazai gali nustebinti papildomais privalumais. Pavyzdžiui, kai kurie iš jų turi rimless atvirus apiplovimo lankus, užtikrinančius maksimalią higieną bei paprastą ir efektyvų unitazo valymą (daugiau apie rimless unitazų ypatybes skaitykite čia). Kitų unitazų komplektacijose yra komfortą garantuojantys lėtai ir tyliai nusileidžiantys klozeto dangčiai. Tokių ypatybių galima rasti ir daugiau – jei ieškote paties geriausio varianto, būtinai palyginkite kelis patikusius modelius.

pakabinamas unitazas

Unitazo komplekto dalys ir jų kiekis

Kiekvienas WC komplektas gali būti sudarytas iš šiek tiek skirtingų detalių – priimdami sprendimą, rekomenduojame palyginti jų kiekį ir funkcionalumą. Be unitazo, rinkiniuose dažniausiai būna šie gaminiai:

Potinkinis rėmas. Tai viena svarbiausių klozeto montavimo detalių, todėl ją rasite visuose rinkiniuose. Šis unitazo rėmas dažniausiai montuojamas sienoje. Potinkinis wc komplektas taupo erdvę, sukuria estetinį įvaizdį ir padeda palaikyti geresnę švarą vonios kambaryje. Šiuo atveju svarbiausia atsižvelgti į tvarumą ir pirmenybę teikti aukštai kokybei. ARSAN asortimente populairiausi yra TECE PROFIL ir GROHE RAPIF SL potinkiniai rėmai. 

Vandens nuleidimo mygtukas. Tai taip pat labai dažnai visuose rinkiniuose sutinkama detalė, kurią beveik visuomet renkamės pagal išvaizdą – šiuo atveju tikrai yra iš ko pasirinkti. Kadangi dabar rinkoje dominuoja dvigubą vandens mechanizmą turintys unitazai, padedantys sumažinti vandens sąnaudas, mygtukai tokiuose komplektuose pasižymi dviejų vandens nuplovimo technologija. Tokie nuleidimo klavišai kuria šiuolaikišką vonios kambario įvaizdį. Rekomenduojame pasižvalgyti po TECE mygtukų asortimentą, kuriame rasite kokybiškus ir itin estetiškus variantus. ARSAN profesionalai wc rinkinius dažniausiai komplektuoja su TECE NOW, minimalistinio dizaino baltos spalvos klavišu. 

Laikikliai. Tvirtinimo elementai ir laikikliai užtikrina sklandžius ir efektyvius montavimo darbus – jei jie bus komplekte, jums nereikės rūpintis jokiomis papildomomis detalėmis.

Tarpinė. Ši detalė atsakinga už sklandų skysčių nutekėjimą į tualetą, išvengiant bet kokios kambario užliejimo rizikos. Kai kurie klozetų komplektai turi garso izoliacines tarpines, užtikrinančias didesnį komfortą.  

Kvapų konteineris. Dar kitaip žinomas kaip WC muiliuko konteineris. Tai rečiau sutinkamas, tačiau itin naudingas wc komplekto elementas, užtikrinantis malonesnius kvapus ir aukštesnio lygio higieną vonios kambaryje.

unitazo komplektas

Atkreipę dėmesį į gaminių komplektaciją, tam tikras detalių ypatybes ir apsisprendę dėl tinkamiausio unitazo, nesunkiai nuspręsite, kuris pakabinamo WC komplektas jūsų namams tinka geriausiai. Daug dėmesio vertų pasiūlymų rasite Arsan.lt parduotuvėje – čia pakabinamų unitazų komplektams taikomos iki 45 % nuolaidos. Jeigu norite daugiau sužinoti apie šių gaminių ypatybes, kviečiame nemokamai konsultacijai ARSAN salone, Vilniuje.

Related products

Comments (0)

No comments at this moment

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.