Dalykai, kurie privalo būti kiekviename vonios kambaryje

Svarstydami, kaip atrodys naujasis mūsų vonios kambarys, dažniausiai daugiausiai dėmesio skiriame pagrindinei įrangai ir šios patalpos interjerui, tačiau pamirštame apgalvoti ir smulkesnes detales. Ne mažiau nei vonia ar dušo kabina, svarbūs ir kiti šiame kambaryje esantys gaminiai – pagrindinius iš jų aptarėme šiame straipsnyje.

Patogi tualeto zona. Tas pats unitazas namuose dažnai yra naudojamas daugiau kaip dešimtmetį, todėl nieko stebėtino, kad šio įrenginio galimybės nė iš tolo neprimena šiuolaikinių klozetų. Lėtai nusileidžiantys dangčiai, galimybė sutaupyti vandens resursų, subtiliai į aplinką įsiliejantis dizainas – tai tik keli privalumai, kurie yra būtini naujajam Jūsų vonios kambariui. Būtinai pasidomėkite naujovėmis – jos turėtų maloniai nustebinti.

Veidrodis. Tai dar vienas labai svarbus gaminys, kuris ne tik prisideda prie erdvesnio interjero, bet tuo pačiu užtikrina ir kasdienį komfortą – būtent dėl šios priežasties reikėtų investuoti į švarų ir pakankamai platų veidrodį. Šiai patalpai ypač tinka veidrodis su apšvietimu – naudodami jį, visas procedūras atliksite dar paprasčiau.

Rankšluosčių džiovintuvas. Vonios gyvatukai užtikrins malonią šilumą ir tuo pačiu taps puikia rankšluosčių laikymo bei džiovinimo vieta – taip sumaniai galėsite išnaudoti visą turimą vonios kambario plotą. Papildomai taip pat vertėtų pasirūpinti ir keliais rankšluosčių kabliukais – ypač tuomet, jei namiškių skaičius yra pakankamai didelis. Visas šias prekes gera kaina galite įsigyti Arsan.lt parduotuvėje.

Daiktų laikymo sprendimai. Apie daiktų laikymą tiek daug kalbama tikrai ne veltui – tinkamai pasirinkę vonios spinteles ir kitus panašius variantus, lengvai rasite visus reikmenis, o svarbiausia, išvengsite chaotiško kasdien Jus pasitinkančio vaizdo. Galite būti tikri – sandėliavimo vietos vonios kambaryje tikrai nebus per daug! Tad jeigu laukia vonios remontas, iš karto apgalvokite, koks spintelių ir lentynėlių skaičius Jums bus reikalingas.

Šiukšlinės. Šis gaminys vonios kambaryje sutinkamas vis rečiau, tačiau be reikalo – šiukšliadėžės gali prireikti ne tik tualeto zonoje, bet ir atliekant kitas vonios procedūras. Šiukšlės tuomet suranda vietą mūsų kišenėse bei įvairiuose vonios kambario kampeliuose – norint to išvengti, vertėtų pagalvoti apie šiukšlinės įsigijimą. Šiam gaminiui vietos atrasite net ir mažesniame    kambaryje.

Pasirūpinę visais šiais gaminiais vonios kambaryje, galėsite būti tikri, jog padarėte viską, kad sukurtumėte visapusiškai patogią ir tvarkingą šios patalpos atmosferą. Visgi, laukia dar viena sudėtinga užduotis – visiems jiems atrasti tinkamą vietą, tačiau jei tiksliai skaičiuosite ir planuosite, turėtumėte pakankamai greit su ja susidoroti.

 

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.