duso sienele

Pastaruoju metu atvira dušo kabina susilaukia vis daugiau susidomėjimo – ji įrengiama naudojant stacionarias sieneles, o kartais nusprendžiama atsisakyti ir jų. Visgi, nepriklausomai nuo to, kuris variantas pasirenkamas, vonios kambario interjeras ir kasdienės mūsų patirtys pasikeičia kardinaliai, todėl iš anksto vertėtų susipažinti su tokių dušo kabinų privalumais – tuomet žinosite, ko galima tikėtis.

Lengviau prieinama dušo zona

Kadangi tokios dušo kabinos nereikalauja aukštų dušo padėklų, patekimas į dušo erdvę tampa kur kas patogesnis – tai ypač aktualu senjorams ar žmonėms, turintiems judėjimo sutrikimų. Naudodami nejudančias dušo sieneles, patys galėsite nuspręsti, iš kurios pusės turėtų būti įėjimas į dušą, o jeigu kambaryje erdvės yra daugiau, jį galite rinktis ir dvipusį. Komfortiškiau galėsite maudyti ir vaikus, o ir patiems į tokią kabiną įeiti bus kur kas paprasčiau. Taigi toks sprendimas užtikrins, kad Jūsų dušo kabina bus lengvai prieinama tiek namiškiams, tiek apsilankiusiems svečiams.

duso sienele

Daugiau gaivaus oro

Atviresnė erdvė mažiau sulaiko šilumą, todėl turite galimybę maudytis grynesniame ore – toks privalumas ypač džiugina šiltesniais metų laikais. Visgi, žiemos laikotarpiu ši savybė gali tapti trūkumu, kadangi maudynės gali būti per vėsios. Tačiau jei pats vonios kambarys yra pakankamai šiltas ar nuspręsite imtis papildomų priemonių, kad jis tokiu taptų, šių nesklandumų pavyks išvengti. Be to, po maudynių dušo zona greičiau išsivedina, todėl susidaro mažesnė tikimybė kauptis įvairioms bakterijoms.

duso sienele

Didesnės erdvės įspūdis

Kadangi walk-in tipo dušas tampa lengviau matomas ir nėra ryškių konstrukcinių elementų, atskiriančių jį nuo bendros vonios kambario erdvės, pati patalpa vizualiai atrodo gerokai didesnė. Norintiems dar geresnių rezultatų, rekomenduojama rinktis dušo sieneles su skaidriu stiklu, turinčias kuo mažiau papildomų detalių – taip pavyks sukurti lengvumo įspūdį.

Šiuolaikiškas interjeras

Dušo sienelės laikomos vienos stilingiausių dušo kabinų tipų. Norint sukurti dar labiau išskirtinį ir prabanga alsuojantį interjerą - rekomenduojame rinktis juodos ar aukso spalvos furnitūrą. Be to, toks modelis lengvai įsilieja į bet kokį vonios kambario interjerą. Tad nesvarbu, nuspręsite kurti klasikinį interjerą, ar visgi ieškosite šiuolaikiškų idėjų, Jums bet kuriuo atveju tiks dušo kabina su atviru įėjimu.

duso sienele

Paprastesnė priežiūra

Mažiau konstrukcijų, mažiau darbo – taip paprasčiausiai būtų galima apibūdinti šią atvirų dušo kabinų savybę. Pasirinkus tokį įrenginį, nereikės valyti daugybės kampų ar griovelių, todėl atitinkamai sutaupysite laiko, o pats vonios kambarys visuomet atrodys estetiškai ir tvarkingai. Šių dušo kabinų stiklas yra padengtas specialia Easy Clean danga, kuri leidžia ilgus metus džiaugtis nepakitusia šių gaminių išvaizda. Tokios stacionarios dušo kabinų sienelės bus mažiau paveikios kalkėms ir kitoms priemaišoms, todėl šių gaminių priežiūra taps kur kas paprastesnė.

duso sieneles

Privalumų sąrašas pakankamai ilgas, jog būtų galima teigti, kad atvirą įėjimą turinčios dušo kabinos iš tiesų yra vertos Jūsų dėmesio. Ypač tuomet, jei svajojate įsirengti šiuolaikišką, patogią ir funkcionalią vonios erdvę.

Related products

Comments (0)

No comments at this moment

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.