akmens mases kriaukle

Virtuvės kriauklės yra vieni svarbiausių gaminių šiame kambaryje. Tam, kad šis pirkinys pateisintų visus lūkesčius, reikia apgalvoti daugybę aspektų, tarp kurių yra ir kriauklės medžiaga, galinti nusakyti ne vieną šių gaminių ypatybę. Šiuo metu itin daug pirkėjų dėmesio susilaukia granitinės plautuvės – kokie yra pagrindiniai jų pranašumai?

Tvirtas ir ilgaamžis paviršius

Granitinės, dar kitaip žinomos kaip akmens masės virtuvės kriauklės, garsėja savo tvarumu. Jos yra pakankamai sunkios ir tvirtos, todėl galėsite būti tikri, jog naujoji plautuvė patikimai tarnaus ilgus metus. Nors lyginant su kitų tipų plautuvėmis, akmens masės kriauklės kaina yra kiek aukštesnė, šios investicijos atsipirks su kaupu – tuo galite neabejoti.

Visapusiškas atsparumas

Granitinės kriauklės yra nepaveikios karščiui, įbrėžimams, įlenkimams ar kitiems panašiems pažeidimams – teigiama, jog pabandžius perbraukti kriauklę su moneta, greičiau pažeista bus ji, o ne pats gaminys.

Dėl visų šių savybių, akmens masės plautuvės priežiūra nesukelia didelių rūpesčių, tačiau vertėtų atkreipti dėmesį, jog šio tipo kriauklėse neretai susikaupia kalkių nuosėdos. Jas lengviausia panaikinti naudojant specialias nukalkinimo priemones arba pasitelkiant citrinos rūgšties ir karšto vandens mišinį. Siekiant maksimalios švaros, šią plautuvę gali tekti praplauti dažniau, tačiau iš esmės akmens masės kriauklės valymas tikrai nebus sudėtingas.

akmens mases plautuve

Elastinga medžiaga

Dalį granito kriauklės sudaro akrilas, suteikiantis šiems gaminiams elastingumo. Nors tokia ypatybė daugeliui neskamba kaip privalumas, ją įvertinsite tuomet, kai į kriauklę netyčia įkris indai ir kiti buities daiktai – jei gaminys kokybiškas, jie turėtų likti nepažeisti.

Tyliai tekantis vanduo

Akmens masės kriauklės virtuvei pasižymi švelniu, „minkštu“ paviršiumi, todėl leidžiant į ją vandenį, girdisi tik labai menkas, duslus garsas – tokia savybė užtikrina didesnį komfortą virtuvėje, kurioje triukšmo ir taip netrūksta. Šį privalumą ypač pajusite tuomet, jei palyginsite kitų tipų plautuvėse girdimą leidžiamo vandens garsą – skirtumai bus daugiau nei akivaizdūs. Tai viena priežasčių, kodėl akmens masės kriauklės atsiliepimai yra itin geri.

akmens mases kriaukle

Stilistinė įvairovė

Marmorin, Blanco, Franke akmens masės plautuvės ar kitų gamintojų siūlomos kriauklės išsiskiria formų ir atspalvių įvairove, todėl jas nesunkiai galima priderinti prie virtuvėje vyraujančio interjero ar netgi surasti identiškai atrodantį vandens maišytuvą. Šis privalumas ypač patiks tiems, kurie mėgsta įdomesnius sprendimus ir kruopščiai renkasi kiekvieną patalpos detalę – akmens masės virtuvės kriauklės padės įgyvendinti bet kokius stilistinius sumanymus.

Naudingų savybių sąrašas tikrai ilgas, todėl drąsiai galima teigti, kad kriauklės iš akmens masės yra vertos Jūsų dėmesio. Arsan.lt parduotuvėje Jūsų laukia gausus šių gaminių asortimentas. Jeigu abejojate dėl savo pasirinkimo - kviečiame nemokamai konsultacijai su ARSAN profesionalų komanda Vilniuje, Lakūnų g. 51.

Comments (0)

No comments at this moment

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.