Kada verta pagalvoti apie nestandartinę vonią?

Renkantis tinkamiausią vonią, kiekvienam tenka susipažinti su gausių šių prekių asortimentu, kadangi šie įrenginiai skiriasi ne tik gamyboje naudojamomis medžiagomis, bet ir savo dizainu. Dėmesį tuomet dažnai patraukia nestandartinės, ovalios, šešiakampės ar kitų formų vonios – kokiais atvejais toks sprendimas vonios kambaryje pateisintų lūkesčius?

Nors dažniausiai kalbama apie tai, kaip vizualiai praplėsti mažesnį vonios kambarį, šiai namų erdvei vis dažniau paskiriama kur kas daugiau vietos. Individualiuose namuose ši patalpa įrengiama su gražų kraštovaizdį atveriančiais langais, tad vonios kambaryje galima ramiai atsipalaiduoti ir pasikrauti dar daugiau energijos. Tokioms patalpoms tiks ir nestandartinės vonios, kurių išmatavimai taip pat gali būti gerokai didesni už standartinių įrenginių matmenis – dėl šios priežasties vonios kambarys taps dar jaukesnis ir tuo pačiu patogesnis. Didesnėje vonioje tilpsite ir dviese, todėl toks sprendimas tiks maudynėms su mažaisiais šeimos nariais ar antrąją puse.

Turint daugiau erdvės, galima kur kas daugiau dėmesio skirti išskirtinėms interjero detalėms, tad tokiais atvejais taip pat vertėtų pagalvoti apie nestandartinės vonios pasirinkimą. Priklausomai nuo modelio, ją galima statyti tiek kampe, tiek kambario centre, o gausi skirtingų formų įvairovė užtikrins, jog vonios kambarys atrodys išties išskirtinai.

Šio tipo gaminius galima rinktis ir mažesnėse patalpose – tokiems atvejams tiks mažesnių išmatavimų, įleidžiamos ar įstatomos vonios. Erdvės atžvilgiu jos mažai skirsis nuo standartinių modelių, tačiau bendras interjeras atrodys kur kas unikaliau.

Nestandartines vonias paprasčiau pritaikyti ir nestandartinių išmatavimų patalpose – atsižvelgdami į nurodytus matmenis, galėsite jas įtalpinti į siauresnį ar platesnį kambario kampą, taip maksimaliai išnaudodami turimą vietą. Panaudojimo galimybių gali būti ir kur kas daugiau, tad jeigu norisi išskirtinės, tačiau tuo pačiu praktiškos įrangos – nestandartinės ar net spalvotos vonios gali būti tai, ko Jūs ieškote.

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.