Nes Black SWJ juodos duso durys

Kiekvienas praleidžiame daug laiko vonios kambaryje, todėl norisi, kad ši erdvė ne tik būtų funkcionali, bet ir akiai patraukli aplinka. Modernūs vonios baldai, vonios, aptakių linijų praustuvai bei stilingi unitazai yra įvairių formų ir dydžių, kurie tinka tiek didesniems, tiek mažesniems vonios kambariams. Be būtiniausios vonios įrangos, vonios kambarį galima papuošti elegantiškais vonios aksesuarais – tereikia tik nedidelio akcento ir vonios kambarys gali atgimti iš naujo! Be to, apšvietimas yra neatsiejama vonios kambario dalis, galinti visiškai pakeisti vonios kambario nuotaiką.Modernus vonios kambarys dažnai maišomas su šiuolaikiniu, visgi, tai du skirtingi stilistiniai variantai. Tad jeigu teikiate pirmenybę modernumui, ARSAN profesionalų komanda dalinasi keliomis idėjomis vonios kambariui.

Vientisa spalvų schema

Vienas paprasčiausių būdų, norint sukurti modernų interjerą – pasirinkti vieną ar dvi spalvas ir toliau plėtoti jų atspalvius. Tam ypač tinka nesenstanti pilka spalva, tačiau galimi ir kiti ne itin ryškūs atspalviai, tokie kaip juodi ar balti. Juoda spalva – sparčiai populiarėjantis modernus akcentas, kuris sukuria ramią atmosferą ir beribės erdvės pojūtį. Tai padės išpildyti dušo kabinos juodais profiliais, derinant jas su juodais vonios kambario aksesuarus (puikiai tinka ir aukso spalvos detalės). Verta atkreipti dėmesį ir į spalvotą keramiką, pavyzdžiui, juodos ar antracito spalvos praustuvas puikiai dera su jau minėtomis dušo kabinomis. Toks vonios kambarys atrodo minimalistiškai, o svarbiausia nesunkiai išpildysite pagrindinę modernaus interjero taisyklę.

Modernus vonios kambario interjeras

Natūralios medžiagos

Jei norisi, kad vonios kambarys atrodytų gyvybingesnis, į jūsų pasirinktą spalvų schemą įtraukite natūralumą simbolizuojančių medžiagų, tokių kaip mediena, akmuo ar metalas. Tam puikiai tiks medienos imitacijos vonios spintelės ar kiti panašūs elementai – svarbiausia, jog pasirinktumėte vieną iš šių medžiagų. Akmenimis galite dekoruoti laisvus plotus po praustuvu ar laisvai pastatoma vonia – taip sukuriant atpalaiduojančią, SPA primenančią atmosferą. Natūralumo gali įnešti ir šviesos šaltiniai, pavyzdžiui, langas, tačiau jeigu jo kambaryje nėra, galite pasitelkti ir natūralesnį apšvietimą – modernūs veidrodžiai su LED apšvietimu yra puikus pasirinkimas. Nepamirškite ir augalijos! Jeigu nenorite apsikrauti gėlių priežiūra – dirbtiniai augalai yra puikus sprendimas, norint sukurti gyvybingą ir harmoningą erdvę.

paa amore laisvai pastatoma vonia

Apibrėžtos formos

Norint išlaikyti modernaus vonios kambario standartus, labai svarbu, jog vonios įranga ir baldai būtų kuo paprastesni, simetriški ir turėtų aiškiai apibrėžtas formas – daugelis jų šiek tiek primena skandinavišką stilių. Tad jeigu ieškosite modernios vonios, praustuvo ar dušo kabinos, pirmenybę teikite griežtesnėms linijoms ir venkite pernelyg įmantrių sprendimų. Tai puikiai padės išpildyti kampinės berėmės dušo kabinos, vonios džiovintuvai, pastatomi praustuvai ir daug kitų modernių sprendimų, kuriuos rasite Arsan.lt e. parduotuvėje.

Tuščia erdvė

Kai kalbame apie modernų stilių – mažiau visuomet reiškia daugiau, todėl pirmiausia vertėtų pašalinti (ar bent jau paslėpti) visas nereikalingas, erdvę apsunkinančias detales. Čia turėtų vyrauti tik funkcionalūs vonios baldai ir pagrindinė vonios įranga. Net ir mažos vonios interjeras gali būti modernus, jei nepaversite jo chaotišku ir išlaikysite balansą. Suteikite erdvumo ir švaros pojūtį!

Jaukios detalės

Modernus vonios interjeras gali atrodyti šiek tiek šaltas ir griežtas, todėl labai svarbu pasirūpinti bent keliomis šilumos ir komforto įspūdį suteikiančiomis detalėmis. Tokiais atvejais ypač tinka vonios aksesuarai, kurie gali būti kontrastingi visiems ankstesniems jūsų pasirinkimams. Vonios kambario priedai nebūtinai turi identiškai sutapti su vonios įrangos spalvomis, tačiau panašūs atspalviai ženkliai prisidės prie jaukios ir stilingos aplinkos plėtojimo - svarbiausia, jog šios detalės netaptų dominuojančiais interjero akcentais.

Kuriant modernų vonios kambario interjerą, būtina išlaikyti balansą tarp švarių linijų, minimalizmo, ryškesnių akcentų bei komforto. Būtent dėl šios priežasties rekomenduojama pirmiausia pritaikyti kelias pagrindines šio stiliaus idėjas, o po to, priklausomai nuo poreikių, šiek tiek paimprovizuoti. Nėra jokių griežtų taisyklių – svarbiausia kurkite aplinką, kurioje malonu būti!

Related products

Comments (0)

No comments at this moment

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.