Kaip įrengti nedidelį SPA savo vonios kambaryje?

SPA malonumus būtų galima apibūdinti dviem žodžiais – atsipalaidavimas ir pasilepinimas. Tokių pojūčių norisi (ir netgi reikia) kiekvienam iš mūsų, tačiau toli gražu ne visi turi pakankamai laiko ar galimybių pasimėgauti tokiomis akimirkomis specialiuose centruose. Visgi, tai tikrai nėra būtina: jei šiek tiek pasistengsite kurdami vonios interjerą, šis kambarys taip pat pavirs nedideliu SPA!

Pasirinkite atpalaiduojančią vonios įrangą. Šis pasirinkimas priklausys nuo Jūsų galimybių: jei kambaryje yra daugiau vietos, puikiai tiks dvivietės akrilinės vonios ar šiek tiek mažesnė, tačiau prabangiai atrodanti laisvai pastatoma vonia. Visgi, net jei erdvės yra mažiau, galite leisti sau pasilepinti – tuomet vertėtų pagalvoti apie masažinės dušo kabinos montavimą. Šie įrenginiai gali būti įvairių dydžių, todėl tikrai rasite sau tinkamiausią.

Atnaujinkite dušo galvutę. Toks sprendimas tiks net ir tuomet, jei neplanuojate didelių pokyčių vonios kambaryje – nauja, funkcionalesnė dušo galvutė padės dar labiau atsipalaiduoti. Dažniausiai rekomenduojama išbandyti lietaus funkciją turinčius gaminius – tokia dušo galva leidžia jaustis taip, tarsi maudytumėtės po tikra lietaus srove! Be to, šie įrenginiai dažnai turi ir masažinę funkciją.

Pasirūpinkite papildoma sėdėjimo vieta. Vonios kėdutė ne tik užtikrins patogias Jūsų maudynes, bet ir galės būti naudojama tuomet, kai atliksite kitas procedūras šiame kambaryje. Šis baldas neužims daug vietos, o be to, jį bet kada galėsite perkelti į kitą kambarį, todėl apie tokį variantą vertėtų pagalvoti ir tiems, kurie negali pasigirti itin erdviu vonios kambariu. Tiek vonios kėdutės, tiek kiti visapusišką patogumą užtikrinantys baldai gera kaina parduodami Arsan.lt el. parduotuvėje.

Pirmenybę teikite natūraliems, raminantiems atspalviams. Vonios kambario interjeras taip pat turėtų būti atpalaiduojantis – geriausiai tokią aplinką padeda sukurti balti, smėliniai atspalviai, derinami su medienos imitacijomis. Tokias spalvas galite naudoti tiek vonios baldams, tiek kitoms detalėms – taip tikrai pavyks sukurti jaukų stilių.

Nepamirškite elegantiškų akcentų. Atpalaiduojanti atmosfera susideda iš smulkių detalių, todėl labai svarbu, kokios vonios kambario aksesuarai bus naudojami. Šiuo atveju taip pat rekomenduotina rinktis neutralius, elegantiškus atspalvius ir pagalvoti apie funkcionalumą – kuo kruopščiau viską apgalvosite, tuo labiau šioje patalpoje galėsite atsipalaiduoti.

Taigi svarbiausia – atkreipti dėmesį į vonios kambario dydį, apgalvoti asmeninius poreikius ir užtikrinti, kad visi Jūsų naudojami daiktai turėtų konkrečią savo vietą. Pritaikę bent keletą iš šių idėjų, lengvai sukursite nedidelį SPA savo vonios kambaryje – tokioje patalpoje bus galima visapusiškai atsipalaiduoti!

 

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.