unitazas su bide funkcija

Vonios įranga sparčiai tobulėja, tačiau retas kuris tikisi didelių naujienų tualetų rinkoje. Šių santechnikos įrenginių gamintojai maloniai nustebino viena iki šiol ne visiems gerai pažįstama naujove – klozetai su bidė funkcija, kurie užtikrina maksimalų komfortą, aukšto lygio higieną ir praktiškumą. Šį kartą ARSAN profesionalų komanda aptars pagrindines tokių įrenginių ypatybes ir atsakys į klausimą, ar unitazas-bidė yra vertas Jūsų investicijų? 

Unitazų su bidė funckija privalumai

Pirmiausia reikėtų konkrečiau išsiaiškinti, kuo pasižymi klozetas su bidė funkcija. Šie gaminiai, dar žinomi kaip daugiafunkciai higieniniai unitazo dangčiai, kurie tvirtinasi ant unitazo ir atlieka bidė funkciją. Tačiau, klystame manydami, jog toks įrenginys ties bidė funkcija ir apsistoja – šie įrenginiai apima daugiau pažangių funkcijų: šildomą sėdynę (reguliuojasi temperatūros lygis), o kartais – net ir nuotolinio valdymo pultelį. Išmanesniuose modeliuose randamos įvairios higienos programos, pritaikytos skirtingiems moterų, vyrų, ar net vaikų poreikiams bei atskiroms kūno zonoms.

Nors dažniausiai teigiama, kad bidė tinka tik moterų higienai, šiuo prietaisu drąsiai galės naudotis visi šeimos nariai, todėl verta atkreipti dėmesį ir į tuos modelius, kurie turi vaikams pritaikytą apsaugą, ribojančią vandens ir sėdynės temperatūras. Be to, klozetai su bidė funkcija dangčiai dažniausiai turi SoftClose – lėto nusileidimo mechanizmą, kuris užtikrina dar didesnį komfortą.

unitazo dangtis su bide funkcija

Ar verta įsigyti klozetą su bidė funkcija?

Aukščiau įvardintos šių įrenginių ypatybės neleidžia abejoti jų funkcionalumu, tačiau neretai klausimų sukelia unitazų-bidė kaina – įprasta manyti, kad išmaniosios technologijos reikalauja didžiulių išlaidų. Visgi, jeigu pabandytumėte įvertinti, kiek kainuotų abiejų šių įrenginių (unitazo ir bidė) pajungimas ir montavimas (klozetai-bidė giriami ir dėl itin paprasto tvirtinimo), ši investicija nebeatrodytų tokia didelė. Be to, naudos šiuo atveju gaunama kur kas daugiau – išmanieji unitazų dangčiai savo galimybėmis ženkliai lenkia tradicines bidė. Bene labiausiai tokiu pirkiniu džiaugsis tie, kurie bidė funkcija galės naudotis sėdėdami ant tualeto ir nesiblaškys po visą vonios kambarį, taip pat šis įrenginys nereikalauja papildomos kambario erdvės, tad maksimaliu komfortu galėsite mėgautis net ir labai nedidelėje patalpoje. Norėdami sutaupyti dar daugiau, atkreipkite dėmesį, kada klozetai su bidė funkcija parduodami su akcija: daug išpardavimų rasite Arsan.lt parduotuvėje. 

TECE unitazas su bide funkcija

Klozetas-bidė patiks kiekvienam, vertinančiam komfortą, higieną bei erdvumą. Jei nuspręsite įsigyti šį gaminį, atkreipkite dėmesį, jog skirtingų modelių funkcionalumas gali ženkliai skirtis. Na, o jeigu norite išgirsti profesionalią nuomonę ir palyginti kelis įrenginius – susisiekite su ARSAN profesionalų komanda telefonu: 8 608 08686 arba atvykite į saloną, Lakūnų g. 51. 

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.