Kokį vonios baldų komplektą rinktis vienam asmeniui?

Vonios baldų komplektai leidžia sutaupyti pinigų ir laiko, kurį praleidžiame ieškodami tinkamiausių gaminių ir derindami juos tarpusavyje. Vis dėlto, renkantis juos, taip pat reikia pagalvoti, kuris variantas būtų geriausias, kadangi komplektą gali sudaryti skirtingas dalių skaičius. Kaip išsirinkti tinkamiausią variantą tiems, kurie gyvena vieni?

Natūralu, kad tuomet, kai gyvename vieni, vonios reikmenų skaičius yra gerokai mažesnis nei gausioje šeimoje, tad automatiškai reikia mažiau spintelių visiems jiems susidėti. Dėl šios priežasties viengungiams turėtų pakakti dviejų dalių vonios baldų komplekto, kurį dažniausiai sudaro praustuvo spintelė ir veidrodis. Tais atvejais, kai norisi daugiau vietos daiktams laikyti, pasirenkami baldų komplektai su veidrodine spintele – toks sprendimas neužima daugiau erdvės, todėl yra itin tinkamas ir nedideliuose vonios kambariuose.

Vis dėlto, kai kuriais atvejais daiktų kiekis nepriklauso nuo gyventojų skaičiaus, tad jeigu manote, kad dviejų spintelių Jums neužteks, vertėtų pagalvoti apie trijų dalių vonios baldų komplektą. Tokioje komplektacijoje dažniausiai būna ir daili šoninė spintelė, kurioje patogiai galėsite sudėti rankšluosčius ar kitus vonios kambaryje praverčiančius daiktus. Toks variantas taip pat tiks ir tuomet, jeigu vienišiaus statusą pakeistų netikėtai atsiradusi antroji pusė, todėl turintiems daugiau laisvos erdvės, toks baldų komplektas būtų optimaliausias variantas.

Iš esmės pasirinkimas priklausys ne tik nuo namiškių skaičiaus, bet ir nuo kambario dydžio – jeigu erdvės yra daugiau, papildomas spintelių skaičius netrukdys patogiai išdėstyti kitos įrangos, tačiau tikrai visuomet surasite, ką į jas sudėti. Taip pat vertėtų atkreipti dėmesį į baldų dizainą – nors visi elementai komplekte stilistiškai jau suderinti, skirtingų spalvų ir stilių įvairovė leidžia pasirinkti labiausiai prie kitų vonios įrenginių tinkančius baldus. Tad įdėję šiek tiek pastangų, pakankamai lengvai sukursite dailiai atrodančią ir funkcionalią vonios kambario erdvę.

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.