Kokią kriauklę rinktis mažam vonios kambariui?

Vonios praustuvai yra vieni pagrindinių šios patalpos įrenginių, todėl šiuos gaminius visuomet renkamės atsakingai. Daugiausiai klausimų kyla tuomet, kai tenka kriauklę įmontuoti mažame vonios kambaryje – kokius dalykus vertėtų apsvarstyti prieš ją įsigyjant?

Kiek vietos galite skirti šiam įrenginiui?

Šiais laikais galima rasti gausybę patarimų, kur ir kaip montuoti vonios praustuvą, tačiau faktas vienas – pasirinkimas priklauso tik nuo to, kiek vietos jam galite skirti. Tad prieš apsvarstydami įvairius variantus, turėtumėte tiksliai žinoti galimus šio įrenginio matmenis bei apgalvoti savo poreikius.

Pavyzdžiui, jei norite išnaudoti nedidelį tarpą tarp kitų baldų, o vietos sandėliavimui pilnai pakanka, Jums gali tikti ir pastatomi vonios praustuvai – nors jie retai kada rekomenduojami mažesnėms erdvėms, Jūsų atvejis gali būti išimtis.

Neaukokite dailaus dizaino

Ribota vieta dar nereiškia, jog taip pat turite ribotas galimybes svarstydami apie praustuvo dizainą. Priešingai – galite išbandyti daugybę skirtingų variantų ir taip kompensuoti kriauklės dydį! Net ir maži vonios praustuvai su spintele gali būti žavingi ir įdomūs – jei ieškote tokių ar klasikinių gaminių, daugybę tokių prekių surasite Arsan.lt internetinėje parduotuvėje.

Išnaudokite kampus

Vonios kambario kampe laikote augalą ar skalbinių krepšį? Jei vietą tenka taupyti, tokių variantų tikrai nebūtų galima pavadinti praktiškais. Kampiniai maži praustuvai užima itin nedidelį Jūsų vonios kambario plotą, todėl pasirūpinus tokiu gaminiu, liks kur kas daugiau vietos ir kitiems įrenginiams. Kampe taip pat gali būti statomos vonios kriauklės su spintele, todėl nepriklausomai nuo asmeninių poreikių, bet kuriuo atveju pavyks išnaudoti šią nedidelę kambario dalį.

Visgi, išnaudoti galima ne tik kampus, bet ir kitus vonioje esančius įrenginius ir baldus – tam tiks baldiniai vonios praustuvai, pavyzdžiui, montuojami ant skalbimo mašinos ar kiti panašūs įleidžiami vonios praustuvai. Tikrai turėsite iš ko pasirinkti!

Išbandykite pakabinamus baldus

Pakabinamos vonios kriauklės su spintele sutaupo šiek tiek grindų ploto – jį sumaniai galėsite išnaudoti kitų reikmenų laikymui, tačiau ir be to ši patalpa vizualiai atrodys didesnė. Tai ypač svarbu mažesniame kambaryje – juk norisi, kad erdvė būtų ne tik patogi, bet ir stilinga!

Taigi svarbiausia tiksliai žinoti savo galimybes ir jas derinti su poreikiais – tuomet maži vonios praustuvai pateisins visus Jūsų lūkesčius ir tuo pačiu neišnaudos daug vonios kambario ploto. Atsižvelgę į visus šiuos patarimus, bent keletą iš jų tikrai galėsite pritaikyti savo namams!

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.