Kokio tipo virtuvės plautuvę rinktis?

Virtuvės plautuvė naudojama kasdien, todėl tinkamas jo pasirinkimas užtikrins patogų naudojimą ir padės išvengti papildomų rūpesčių. Kiekvienas savo namuose nori turėti kokybišką įrenginį, kuriuo galės naudotis ne vienerius metus. Pasirinkimas šiuo metu išties gausus, tad renkantis svarbu atkreipti dėmesį į virtuvės plautuvės tipą ir jos charakteristikas.

Keramikinės virtuvės plautuvės yra atsparios cheminėms medžiagoms ir karščiui, tačiau laikui bėgant galima pastebėti įskilimų, o po kiekvieno naudojimosi reikėtų įrenginį nusausinti – tai padės išvengti kalkių.

Iš koriano pagaminti įrenginiai pirkėjų yra mėgstami dėl plataus formų ir spalvų pasirinkimo. Tokio tipo kriauklės yra ilgaamžės ir atsparios dėmių atsiradimui. Kur kas rečiau sutinkamos virtuvės plautuvės, pagamintos iš vario ir medienos. Nors atrodo originaliai, tokie gaminiai dažniausiai greitai praranda savo pirminę išvaizdą ir reikalauja papildomos priežiūros.

Dėl savo kokybės ir įvairių dizaino sprendimų itin mėgstamos akmens masės ir plieninės plautuvės. Pastarosios labiausiai vertinamos tų, kurie mėgsta klasikinį stilių ir ieško lengvai prižiūrimų įrenginių. Nerūdijančio plieno plautuvės (kriauklės) yra atsparios temperatūrų svyravimui ir smūgiams, todėl ilgus metus galima džiaugtis nepakitusia įrenginio išvaizda.

Savo atsparumu žavi ir akmens masės plautuvės, kurių asortimentas itin gausus – įvairūs spalviniai aspektai ir skirtingos formos leidžia lengvai priderinti įrenginį prie bet kokio virtuvės dizaino. Leidžiant vandenį į tokio tipo kriauklę, nesigirdi jokio triukšmo, o patvarios ir kokybiškos medžiagos užtikrina įrenginio ilgaamžiškumą.

Kiekviena virtuvės praustuvė žavi savais privalumais, todėl išsirinkti gali būti išties sudėtinga. Apsispręsti bus kur kas lengviau, jeigu iš anksto nuspręsite, kokie Jūsų poreikiai – pageidaujamas stilius ir turimas biudžetas turės įtakos galutiniam apsisprendimui. Bet kuriuo atveju, pasirinkti iš ko tikrai turėsite – virtuvės plautuvių asortimente kiekvienas gali rasti lūkesčius atitinkantį variantą.

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.