Kur laikyti daiktus mažame vonios kambaryje?

Netvarka yra vienas didžiausių mažo vonios kambario priešų – niekas kitas veltui nešvaisto erdvės taip, kaip ne vietoje laikomi daiktai. Net ir neturėdami daug laisvos vietos, galite sumaniai juos paslėpti ir taip išlaikyti dailų, net šiek tiek erdviau atrodantį kambario interjerą. Tad jei pritrūkote idėjų, kur laikyti vonios reikmenis – išbandykite šias idėjas.

1. Vonios spintelės praustuvams. Be kriauklės vonios kambaryje tikrai nepavyks išsiversti, todėl turint mažesnę vonios patalpą, vertėtų rinktis ją kartu su spintele – taip atsiras papildomos vietos įvairiems daiktams. Dar geriau, jei naudosite pakabinamą baldą: prireikus grindų plotą taip pat galėsite išnaudoti kaip mažiau pastebimą sandėliavimo vietą, o pats kambarys atrodys šiek tiek erdvesnis.

2. Didesnės rankšluosčių kabyklos. Šie aksesuarai visų pirma yra skirti rankšluosčiams, tad įsigiję pakankamai didelį gaminį, galėsite nebesukti galvos, kur juos visus susidėti – tai ypač aktualu gausesnėms šeimoms. Be to, didesnės pastatomos kabyklos turi papildomas lentynėles ar laikiklius, prie kurių galėsite pritvirtinti WC popierių, šepečio stovą ar pasidėti kitus reikiamus daiktus – taip šį baldą išnaudosite visapusiškai.

3. Maksimaliai išnaudotas sienos aukštis. Dažniausiai rinkdamiesi vonios spinteles dairomės į platesnius variantus, tačiau nepagalvojame, jog būtų galima išnaudoti visą sienos aukštį – toks sprendimas sukuria dar daugiau erdvės patogiam daiktų laikymui. Tam ypač tinka talpumu pasižyminčios šoninės spintelės, kurios tiks net ir siauresnėje vietoje. O virš kriauklės spintelės puikiai tilps dar viena, pavyzdžiui, veidrodinė.

4. Patogus daiktų atskyrimas. Net ir turėdami pakankamai vietos visiems reikmenims laikyti, netvarkingai juos sudėdami, taip pat sukuriame chaotišką aplinką ir netrukus daiktai pradeda atsirasti vis kitose vietose – dėl to juos surasti tampa ypač sudėtinga. Kad taip nenutiktų, rinkdamiesi pirmenybę teikite stalčiams, kuriuose yra suskirstyti atskiri skyreliai, o jei tarp tokių variantų nerasite sau tinkamo – šias detales galite įsigyti papildomai.

5. Užpildyta kiekviena laisva kertelė. Kartais net nepagalvojame, kad tam tikros vonios kambario zonos galėtų būti pritaikytos daiktų laikymui, tad jeigu vietos jiems vis dar trūksta, turėtumėte dar kartą atidžiai peržvelgti šią patalpą. Gal netikėtai atrasite kampelį, kuriame tilptų kosmetikos dėžutė, o galbūt nuspręsite, kad ant sienos reikalinga dar viena lentynėlė – sprendimų šiuo atveju gali būti pačių įvairiausių.

Visas šias idėjas savo namams pritaikyti tikrai nesunku – tereikia paskirti šiek tiek laiko ir nepagailėti kūrybiškumo. Kartais visiškai netikėta mintis gali tapti nauju sprendimu, kaip patogiai susidėti visus vonios reikmenis ir kitus daiktus!

Related products

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.