Naujausios vonios kambario interjero idėjos

Vonios kambario erdvė dažniausiai yra laikoma itin privačia ir intymia zona, kurioje galima atsipalaiduoti po ilgos ir varginančios dienos ir susidėlioti visas galvoje tūnančias mintis. Tam, kad ši vieta išties taptų išskirtine namų erdve, svarbu atkreipti dėmesį į kambario interjerą, kuris padės sukurti pageidaujamą atmosferą.

Pasak naujausių vonios kambario interjero tendencijų, šioje erdvėje vis dažniau įsivyrauja minimalistinis stilius ir didesnis dėmesys telkiamas į dalykus, kurie yra esminiai. Kuriami vonios baldai yra neiššaukiantys, lengvai įsilieja į bendrą kambario stilių, tačiau tuo pačiu atspindi ir mus pačius. Vis dėl to, tais atvejais, kai norisi, jog vonios kambarys būtų išskirtinis arba derėtų prie įdomesnio bendro namų dizaino, vertėtų dėmesį atkreipti į nedideles detales, kurios gali tapti puikiomis idėjomis norint atsinaujinti.

Didesniuose vonios kambariuose kur kas daugiau galimybių išbandyti originalias idėjas, todėl jeigu mėgstate nestandartinius sprendimus, turėtumėte pagalvoti apie atskirą dušo kabinos kambarį. Kitaip tariant, tai tarsi kambarys kambaryje – įėjus į vonios kambarį, atskiros durys veda į erdvę, kuri skirta tik maudynėms po dušu. Toks variantas ne tik įdomus, bet ir praktiškas tais atvejais, kai tualetas yra sujungtas su vonios kambariu – įgyvendinus tokią idėją, vienu metu kambariu galės naudotis keletas asmenų.

Tie, kurie gyvena individualiuose namuose, turėtų pagalvoti apie vonią, įmontuotą į grindis – toks variantas atrodo originaliai ir tuo pačiu vizualiai sukuria didesnės erdvės pojūtį. Jaukumo vonios kambariui suteiktų ir stoglangiai – dienos šviesa kambarį pavers kur kas šviesesniu ir vizualiai jį padidins.

Naujiena vonios kambaryje gali tapti ir kilimėlis, jeigu jis pagamintas iš netradicinių medžiagų – pavyzdžiui, iš plytelių. Tokia dekoracija gali tapti pagrindine vonios kambario detale, tačiau iš tikrųjų tokio kilimėlio niekuomet nereikės valyti. Net ir mažesnę erdvę galima apstatyti originaliai – svarbiausia atkreipti dėmesį į kiekvieną mažą detalę, kuri gali tapti akį traukiančiu kambario akcentu.

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.