pakabinami unitazai

Pakabinami unitazai kasmet vis labiau užkariauja rinką, tačiau vis dar konkuruoja su klasikiniais pastatomų klozetų modeliais. Iki šiol pakankamai daug žmonių nežino, ką iš tiesų gali pasiūlyti pakabinami tualetai. ARSAN profesionalų komanda dalinasi, kokie yra geriausi pakabinami klozetai bei pagrindiniai jų privalumai bei trūkumai. 

Pagrindiniai pakabinamų unitazų privalumai

Daugiau erdvės. Tai pats didžiausias privalumas, kurį gali pasiūlyti pakabinamas unitazas. Dubuo yra pakeltas nuo žemės, o bakelis įmontuotas sienoje, tad pakabinami WC iš tiesų užima kur kas mažiau kambario vietos. Jei vonia nedidelė, tikrai verta pagalvoti apie tokį variantą. Jeigu vonios kambarys erdvus – nereiškia, kad toks modelis jums netinka. Visų pirma toks sprendimas yra šiuolaikiškesnis, o daugiau laisvo ploto tikrai nepamaišys.
Galimybė pasirinkti patogų montavimo aukštį. Tvirtinant šio tipo gaminį, jūs patys galite nuspręsti, kokiame aukštyje bus montuojamas tualetas, taip užsitikrindami maksimalų patogumą. Be to, pirkimo metu nereikia atsižvelgti į šį parametrą – jokių standartų šiuo atveju nėra!
Paprastesnė priežiūra. Pakabinamas tualetas nereikalaus daug vargo jį prižiūrint, nes be dubens ir mygtuko daugiau jokių kitų konstrukcijų valyti nereikės, o kadangi pats gaminys nebus pritvirtintas prie grindų, nesunkiai galėsite jį apvalyti iš visų pusių. Dažniausiai būtent dėl to pakabinamų klozetų atsiliepimai yra labai palankūs!
Šiuolaikiška išvaizda. Lyginant su pastatomais unitazais – pakabinami klozetai atrodo kur kas estetiškiau ir šiuolaikiškiau. Šie unitazai pasižymi minimalistiniu dizainu, nes didžioji dalis konstrukcinių detalių slypi sienoje. Toks sprendimas sukuria tvarkingo ir erdvaus vonios kambario įspūdį. ARSAN asortimente rasite skirtingų spalvų bei formų sieninių unitazų, todėl nesunkiai priderinsite prie esamo vonios interjero.

pakabinami unitazai

Trūkumai

Sudėtingesnis montavimas. Pakabinamo klozeto montavimas yra kiek sudėtingesnis, kadangi potinkinis WC rėmas lieka sienoje ar specialiai sukurtoje konstrukcijoje. Nors estetinis vaizdas yra kur kas dailesnis, pats procesas užtrunka kiek ilgiau. Sumontuoti pakabinamą unitazą reikės pasirūpinti ir specialiu potinkiniu rėmu, kuris yra pagrindinis unitazo laikiklis. Rėmą galima paslėpti sienoje, tačiau jeigu tokios galimybės nėra, pasirūpinkite specialia apdaila. Tinkamai sumontavus, gaminys yra ypač tvirtas ir laikui bėgant nepradeda kristi. 

Daugelis baiminasi, kad teks ardyti visą sienos apdailą, jeigu bakelis sienoje sugestų. Šiais laikais vonios įrangos gamintojai yra inovatyvūs ir pasitelkia naujausias technologijas, todėl remonto atveju jums nereikia griauti visos sieninės konstrukcijos – tereikia nuimti sieninį WC nuleidimo mygtuką, po kurio slypi visa konstrukcija. Prieš įsigyjant pakabinamą unitazą su rėmu, įsitikinkite, kad jūsų potinkinis rėmas turi šią galimybę.  

Vistik šiuolaikiniai pakabinami klozetai yra itin patvarūs, todėl neturėtų sukelti didelių problemų. 

Pakabinamų klozetų kaina. Lyginant su klasikiniais modeliais, pakabinami klozetai neretai kainuoja daugiau, tačiau šis skirtumas nėra ypatingai ženklus. Drąsiai galime pasakyti, jog ARSAN asortimente esančių pakabinamų unitazų kaina atitinka kokybę. Norintys sutaupyti atkreipkite dėmesį į Arsan.lt e. parduotuvės išpardavimų skiltį – ten dažnai rasite pakabinamų klozetų su akcija.

pakabinami unitazai

Naujausios technologijos

Nusprendus, jog šio tipo montuojamas klozetas tinka jūsų namams, vertėtų susipažinti su naujausiais gamintojų sprendimais, dar labiau palengvinsiančiais jūsų kasdienybę.

Rimless technologija. Toks potinkinis klozetas išsiskiria tuo, jog jo dubuo neturi apiplovimo lanko – tai reiškia, kad jo priežiūra tampa dar paprastesnė. Nuleidžiant vandenį, pasiekiamos net ir tos dubens vietos, kurios iki šiol atrodė neprieinamos, todėl norint mėgautis tvarkinga ir higieniška aplinka, rinkdamiesi pakabinamą unitazą, įsitikinkite, kad šis turi Rimless funkciją. Be to, toks pakabinamas klozetas savo kaina neišsiskiria iš kitų, labiau tradicinių modelių – jei mėgstate praktiškumą, dėl savo pasirinkimo neteks gailėtis. Daugiau apie Rimless unitazų ypatumus skaitykite čia

rimless unitazas

Potinkiniai WC komplektai. Nors tai nėra ypatinga naujovė, jei iki šiol tokio tualeto neturėjote, vertėtų žinoti, jog pakabinamo klozeto komplektas padeda sutaupyti ir laiko bei lėšų. Komplektacijoje yra visos pagrindinės montavimui reikalingos detalės: pradedant smulkiomis detalėmis ir baigiant pačiu dubeniu, todėl jums nebereikia jų derinti tarpusavyje ar ieškoti kiekvienos atskirai. 

unitazo komplektas

Potinkinės WC sistemos turi kur kas daugiau privalumų nei trūkumų, todėl apie tokį tualetą verta pagalvoti kiekvienam, mėgstančiam modernius bei praktiškus sprendimus. Šių unitazų pasirinkimas itin platus, todėl nesunkiai rasite sau tinkamiausią! Jeigu abejojate savo pasirinkimu ar kyla klausimų dėl tam tikro modelio, kviečiame apsilankyti nemokamai konsultacijai ARSAN salone.

Related products

Comments (0)

No comments at this moment

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.