Potinkiniai dušai: kodėl toks sprendimas vertas Jūsų dėmesio?

Įsirenginėdami vonios kambarį, šiais laikais turime aibę skirtingų pasirinkimų – net ir tuomet, jei kalbame apie dušo įsirengimą. Šiuo atveju pirmiausia reikia nuspręsti, ar dušas bus virštinkinis ar potinkinis. Antrasis variantas dar nėra taip plačiai paplitęs, tačiau sparčiai populiarėja ir mūsų šalyje. Potinkinė dušo sistema išsiskiria tuo, kad visi jos konstrukciniai elementai yra paslepiami sienoje – toks montavimo būdas gali pasiūlyti ne vieną pranašumą, kurios šį kartą ir aptarsime.

Vonios kambarys vizualiai atrodo didesnis

Ne paslaptis, kad mažiau apkrautos erdvės optiškai atrodo kiek didesnės nei yra iš tikrųjų – ši taisyklė galioja ir kalbant apie potinkines dušo sistemas. Nors iš esmės tam tikri konstrukciniai elementai vis vien yra vonios kambaryje, jiems nesimatant, patalpa vizualiai atrodo didesnė. Šiuo pranašumu ypač mėgsta pasinaudoti mažesnių vonios kambarių savininkai, tačiau net jeigu galite pasigirti pakankamai didelėmis patalpomis, dar didesnės erdvės pojūtis tikrai nepamaišys.

Potinkiniai dušai užima mažiau vietos

Sumontavus potinkinę dušo sistemą, sienos išorėje lieka tik esminės detalės: tai reiškia, kad tuščias vietas galima išnaudoti kitiems daiktams. Galbūt netoliese nuspręsite pakabinti dušo reikmenų krepšelį ar muilinę, o gal pageidausite sieną palikti tuštesnę – šiuo atveju viskas priklauso tik nuo Jūsų poreikių. Toks erdvės optimizavimas ir vėlgi labiausiai aktualus tiems, kurie turi mažesnius vonios kambarius, tačiau daugiau laisvos vietos praverčia ir didesnėse dušo kabinose.  

Estetiška išvaizda

Nors potinkinės dušo sistemos įrengimas pareikalauja šiek tiek daugiau pastangų, jos netrunka atsipirkti – ypač tuomet, jei kalbėsime apie kambario estetinę pusę. Mažiau konstrukcinių detalių turintis interjeras visuomet atrodo harmoningiau ir elegantiškiau, taigi daug lengviau galima išplėtoti pageidaujamą stilistiką. Toks variantas ypač patinka minimalistinio stiliaus gerbėjams, tačiau šiuo atveju galimi patys įvairiausi ir netikėčiausi variantai.

Platus asortimentas

Potinkiniai dušai, dušo galvos ir vandens maišytuvai pritaikomi tiek nusprendusiems įsirengti dušo kabiną, tiek pirmenybę teikiantiems voniai – bet kuriuo atveju turėsite iš ko pasirinkti. Visi šie įrenginiai nustebins funkcijų ir stilių įvairove, kuri drąsiai gali konkuruoti su virštinkinės produkcijos pasiūla. Tai reiškia, kad pasirinkę potinkinį dušą, galėsite išplėtoti ne tik estetišką, bet ir labai stilingą, asmeninį Jūsų skonį atitinkančią vonios kambario atmosferą.

Potinkinis dušas tiks ir patiks kiekvienam, kuris vonios kambario nenori apkrauti papildomomis detalėmis ir pirmenybę visuomet teikia estetikai. Tikėtina, kad įsirengę tokią dušo sistemą savo namuose, privalumų atrasite ir daugiau – šiuos įrenginius geromis kainomis parduoda Arsan.lt parduotuvė. 

Comments (0)

No comments at this moment

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.