praustuvai

Praustuvai neabejotinai yra vieni svarbiausių įrenginių vonios kambaryje, todėl šią prekę visada renkamės labai kruopščiai. Svarstant, kuri kriauklė bus tinkamiausia, be visų dažniausiai aptariamų kriterijų, taip pat reikėtų nuspręsti, ar praustuvui bus reikalinga maišytuvo anga ar ne. Abu šie sprendimai turi tiek pliusų, tiek minusų – juos aptaria ARSAN profesionalų komanda.

Kriauklės su maišytuvo skyle

Galima sakyti, jog tai standartinės vonios plautuvės, dažnai sutinkamos daugelio namuose. Šio tipo kriauklės voniai iš karto turi skylę, kuri skirta maišytuvui – nors vietos eksperimentams lieka mažiau, toks montavimo būdas yra kiek greitesnis ir paprastesnis. Svarbiausia, jog prieš pirkdami praustuvą apsispręstumėte, kurioje vietoje turėtų būti montuojamas vandens maišytuvas – priklausomai nuo konkretaus gaminio, ši vieta gali skirtis, todėl verčiau iš anksto pasirinkti patogiausią variantą.

pastatomi praustuvai

Iš dalies vonios praustuvai su skyle maišytuvui užima šiek tiek mažiau vietos, kadangi nebereikia papildomai galvoti, kur stovės maišytuvas. Šis aspektas priklauso ir nuo pasirinktų vonios kriauklės matmenų – jų įvairovė yra itin plati. Tad jei stengiatės tikslingai išnaudoti kiekvieną patalpos centimetrą, tarp šio tipo gaminių rasite ne vieną itin kompaktišką variantą.

Gali kilti klausimas, kiek skylių maišytuvui turėtų būti kriauklėje? Reikalingas skylių skaičius priklauso nuo pasirinktos čiaupo konfigūracijos. Pavyzdžiui, vienos svirties maišytuvui su snapeliu reikės tik vienos angos. Dviejų svirčių maišytuvui su atskira karšto ir šalto vandens rankena bei snapeliu reikės trijų angų.

baldinis praustuvas

Praustuvai be skylės maišytuvui

Vonios praustuvai be skylės maišytuvui vis dar yra savotiška naujiena, kuri po truputį populiarėja ir mūsų šalyje. Pagrindinis jos išskirtinumas tas, jog kriauklės dubuo neturi atskiros skylės maišytuvo montavimui – tai reiškia, jog kranas yra tvirtinamas šalia šio įrenginio. Nors pats procesas yra kiek sudėtingesnis, įsigyję šio tipo kriauklę, galėsite pasirinkti, kurioje vietoje vandens maišytuvas bus tvirtinamas – priklausomai nuo išplanavimo galimybių, jį galima montuoti ant stalviršio, grindų ar prie sienos. Pastarasis variantas gali tapti puikiu pasirinkimu taupantiems vietą bei norintiems šiuolaikiško sprendimo.

ileidziamas praustuvas

Šio tipo įrenginiai taip pat vertinami dėl stilingos, unikalios išvaizdos – jei norite turėti daugiau apsisprendimo laisvės ir svajojate sukurti itin žavingą vonios interjerą, vertėtų pagalvoti apie tokį variantą. Maloniai nudžiuginti turėtų ir mažiau laiko reikalaujantys priežiūros darbai: dažnai teigiama, kad tiek praustuvą, tiek maišytuvą galima nuvalyti kur kas paprasčiau, kadangi prie tokio tipo gaminių ne taip dažnai kaupiasi kalkių nuosėdos.

pastatomas praustuvas

Abiejų šių tipų vonios kriauklės gali būti pritaikomos jūsų namuose – privalumai aiškūs, tad sprendimas šiuo atveju priklauso tik nuo asmeninių poreikių ir galimybių. Daug praustuvų (tiek su skyle maišytuvui, tiek be jos) rasite Arsan.lt parduotuvėje, o jeigu abejojate savo sprendimu - kviečiame nemokamai konsultacijai ARSAN salone, Lakūnų g. 51, Vilniuje.

Related products

Comments (0)

No comments at this moment

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.