Vandens nuleidimo mygtukai su touch technologija: kuo jie ypatingi?

Daugiau kaip 65 metus gyvuojanti ir pasaulinę rinką užkariavusi Vokietijos kompanija TECE visuomet buvo žinoma dėl patvarių ir ilgaamžių sprendimų. Nuolat ieškodami naujų idėjų, gamintojai ne tik suspėdavo koja kojon žengti su naujausiomis technologijomis, bet ir numatydavo keletą žingsnių į priekį. Kone geriausias to pavyzdys – unitazo vandens nuleidimo mygtukai su touch technologija, kuriuos galima rasti TECElux Mini kolekcijoje. Tai itin šiuolaikiški gaminiai, kurie nustebins net ir visko mačiusius vonios interjero entuziastus – susipažinkite su jais iš arčiau.

TECElux Mini bekontaktis WC nuleidimo mygtukas: įstabi technologijų ir dizaino sąveika

Šie vandens nuleidimo mygtukai veikia itin paprastai: tereikia priartėti prie mygtuko srities ar švelniai ją bakstelėti ir vanduo iš karto yra nuleidžiamas. Artėjimo jutiklis atpažįsta, kai asmuo artėja prie tualeto ir įjungia mygtuko srities apšvietimą, papildomai leisdamas kur kas geriau susiorientuoti tamsoje. Toks sprendimas vonios kambariuose dar nėra naudojamas itin plačiai, tačiau jis tikrai galėtų tapti šios patalpos akcentu.

Ir ne tik dėl funkcionalumo, bet ir dėl žavaus stiliaus. Kompaktiškas, itin plokščias dizainas ir ypatingai lygus stiklinis paviršius spinduliuoja lengva prabanga ir elegancija. Konstrukcija yra tvirta, o kadangi ant plokštės nėra jokių sujungimų, šios detalės priežiūra tampa itin paprasta. Priklausomai nuo vonios kambario interjero galima rinktis tamsų arba šviesų WC mygtuką – abu šie dizainai yra TECElux Mini kolekcijoje. Ši kompanija dėmesio skiria kiekvienai detalei, todėl dėl kokybės nerimauti nereikėtų: toks WC mygtukas tarnaus patikimai ir su kaupu pateisins net ir pačių reikliausiųjų lūkesčius.

Elektroninės bekontaktės vandens nuleidimo plokštelės funkcijos

Kiekvienas šiai TECE serijai priklausantis WC mygtukas veikia švelniu prisilietimu ar net neprisilietus ir visi jie reaguoja į tamsoje artėjantį asmenį, tačiau gamintojai siūlo ir daugiau galimybių. Įsigiję nuotolinio valdymo pultelį, šį gaminį patys galėsite programuoti individualiai:

-        Pasirinksite, koks bus atpažinimo jutiklio diapazonas;

-        Nustatysite, kaip ryškiai švies mygtukų zona;

-        Kontroliuosite įjungimo laiką;

-        Išbandysite saugų bei higieninį praplovimą ir nustatysite jų intervalus.

Sunku nesutikti, kad šie TECE vandens nuleidimo mygtukai yra puikus naujausių technologijų ir tendencijas atitinkančios stilistikos komplektas, galintis papuošti bet kurį vonios kambarį. Jei mėgstate šiuolaikiškus sprendimus ir ieškote daugiau galimybių, šis WC mygtukas Jums paliks puikų įspūdį. Šios kolekcijos gaminiai palankiomis sąlygomis parduodami Arsan.lt parduotuvėje.

Comments (0)

No comments at this moment

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.