Virtuvės kriauklė didelei šeimai

Tais atvejais, kai namuose gyvena didelė šeima, tam, kad visi jos nariai būtų sotūs ir patenkinti, neišvengiamai kur kas daugiau laiko tenka praleisti virtuvėje. Norint, jog kasdienis laiko leidimas šioje erdvėje būtų malonus ir teiktų tik teigiamas emocijas, svarbu apgalvoti kiekvieną detalę. Virtuvės kriauklė – vienas iš svarbiausių įrenginių šioje patalpoje. Kokią plautuvę geriausiai rinktis didelei šeimai?

Vienas iš geriausių pasirinkimų šiuo atveju būtų kriauklė su dviem dubenimis. Tais atvejais, kai namuose gyvena daugiau nei pora asmenų, norisi, jog kiekvienas iš jų virtuvėje galėtų jaustis patogiai ir tuo pačiu nesukeltų nepatogumų kitam. Pasirinkus tokį plautuvės variantą, ja vienu metu galės naudotis keli asmenys – tai patogu ir tuomet, kai norinčių gaminti maistą taip pat yra daugiau nei vienas.

Didelėse šeimose neabejotinai susikaupia ir kur kas didesnis nešvarių indų skaičius – kol viename iš dubenų savo eilės lauks neišplautos lėkštės, kitą bus galima panaudoti jų plovimui ar kitų virtuvės darbų atlikimui. Tokiais atvejais taip pat praverčia gilesnės ir platesnės virtuvės kriauklės, kuriose galima sutalpinti daugiau indų. Šis variantas tinkamas ir tuomet, kai dėl nedidelės kambario erdvės nėra galimybės įmontuoti plautuvės su dviem dubenimis. Erdvės trūkumas – viena pagrindinių problemų, su kuria tenka susidurti įrenginėjant virtuvę, todėl dėmesį reikėtų atkreipti ir į montavimo būdą ir pačios plautuvės tipą.

Kai virtuvės kriauklės modelis jau pasirinktas, dar reikės pagalvoti apie dizainą ir naudojamą medžiagą. Granitinė, ar nerūdijančio plieno plautuvė – šis sprendimas labiau priklausys ne nuo šeimos dydžio, bet nuo bendro virtuvės interjero ir Jūsų asmeninio skonio. Abi šios medžiagos pasižymi atsparumu smūgiams ir įbrėžimams, todėl išsirinkę prekę iš patikimų gamintojų, ne vienerius metus galėsite džiaugtis jos kokybe ir tvirtumu.

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.