ranksluosciu dziovintuvas

Rankšluosčių džiovintuvai sutinkami praktiškai kiekvienoje vonioje – jie ne tik leidžia išdžiovinti šlapius audinius, bet ir suteikia malonią šilumą šioje erdvėje. Ne paslaptis, jog gyvatukas voniai labiausiai reikalingas šaltaisiais sezonais – jei jis nėra prijungtas prie centrinės šildymo sistemos, o vonios kambarys pakankamai šiltas, kitais metų laikais šio įrenginio praktiškai nepasigendame. Visgi, platus rankšluosčių džiovintuvų asortimentas suteikia galimybę juos pritaikyti ir kitiems tikslams. ARSAN profesionalų komanda pataria kaip pasirinkti vonios džiovintuvą ir dalinasi jų pritaikymo galimybėmis.

Gyvatuko keitimas atliekamas pakankamai retai, tačiau susidūrus su tokia užduotimi, tenka apgalvoti ne vieną svarbų aspektą. 

Gyvatuko galia

Tai vienas esminių kriterijų, nuo kurio reikėtų pradėti vonios džiovintuvo paieškas – tinkamai parinkta galia užtikrins kasdienį jūsų komfortą ir patalpos jaukumą. Šis aspektas priklauso nuo to, koks yra jūsų vonios kambario plotas – jei padauginsite šį skaičių iš šimto, gausite optimaliausią galios kiekį. Žinoma, jei naudojate papildomą šildymo įrangą, rankšluosčių džiovintuvas gali turėti šiek tiek mažiau galios.

vonios gyvatukas

Gyvatuko pajungimo būdai

Daugeliui bene geriausiai pažįstamas prie šildymo sistemos jungiamas gyvatukas, tačiau dabar yra kur kas daugiau pasirinkimo galimybių. Elektriniai gyvatukai gali būti naudojami bet kuriuo jums patogiu metu, todėl turėsite galimybę patys nuspręsti, kada šis kambarys turėtų būti šiltesnis. Tuo tarpu kombinuotas gyvatukas šildymo laikotarpiu bus prijungtas prie centrinės sistemos, o po to patys galėsite jį įjungti pagal savo poreikius.

Ne paslaptis, jog gyvatuko pajungimas reikalauja šiek tiek vonios sienos erdvės, todėl iš anksto turėtumėte nuspręsti, kiek jos galite skirti. Pagalvokite, kokia vonios įranga ar aksesuarai bus kabinami netoliese ir tuomet apskaičiuokite, koks maksimalus gyvatuko aukštis ir plotis jums yra tinkamas. 

ranksluosciu dziovintuvas

Gausi dydžių įvairovė

Vonios radiatoriai neretai naudojami šlapių rankšluosčių (ar netgi skalbinių) džiovinimui – net nereikia sakyti, jog tokiu atveju ypatingai svarbus yra dydžio pasirinkimas. Šiuo atveju tikrai neteks nusivilti: vonios kambario gyvatukai gali būti skirtingų aukščių ir pločių, todėl jei tik turite pakankamai laisvos vietos ant sienos, tikrai galėsite ją visą išnaudoti prasmingai. Tačiau atkreipkite dėmesį į tai, jog patogiam džiovinimui reikalingas ne tik tinkamas dydis, bet ir atitinkama forma: įsitikinkite, ar pasirinktas dizainas iš tiesų yra pritaikytas rankšluosčiams ir kitiems audiniams.

Galima sakyti, jog vandens gyvatukai vonioje yra būtinybė, todėl net ir turint mažiau vietos, dalį jos nusprendžiama paskirti šiam įrenginiui. Tuomet ir vėl pasitarnauja dydžių įvairovė: atidžiau apžiūrėję visus rankšluosčių džiovintuvus, pastebėsite, jog tarp jų yra daugybė kompaktiškesnių, tačiau ne mažiau stilingų ir praktiškų modelių.

ranksluosciu gyvatukas

Plati spalvų paletė – unikaliam vonios interjerui

Vonios radiatoriai skiriasi ne tik savo galimybėmis, bet ir išvaizda – prekyboje galima rasti tiek visiškai paprastų, tiek itin išskirtinai atrodančių modelių, kurie stebina imantriomis formomis bei ryškiomis spalvomis. 

Norime to ar ne, elektrinis gyvatukas ženkliai prisideda prie bendro vonios kambario stiliaus formavimo – būtent dėl to labai svarbu pasirinkti ne tik tinkamą formą ar dydį, bet ir šio įrenginio spalvą. Šiais laikais šildymo gyvatukai stebina pačiais įvairiausiais atspalviais, todėl tikrai turėsite iš ko pasirinkti.

ranksluosciu dziovintuvas

Šiuo atveju labai svarbu nuspręsti, koks vaidmuo interjere atiteks rankšluosčių džiovintuvui. Jei pageidausite, kad jis susilietų su aplinka, vertėtų rinktis neutralias, chromuotas ar netgi šiek tiek tamsesnes spalvas. Kiekviena iš jų turi daugybę savo atspalvių, todėl galėsite pasistengti, jog el. gyvatukas idealiai tiktų prie kitų vonios kambario detalių. Pasirinkimo netrūks ir tiems, kurie nori, kad rankšluosčių džiovintuvas pavirstų išskirtiniu akcentu: tuomet verta pasitelkti ryškias, akį traukiančias spalvas, tokias kaip raudona, geltona ar netgi žalia. Žinoma, nepamirštant atsižvelgti ir į tai, kokių atspalvių vonios įranga yra naudojama.

vonios gyvatukas

Šiuo metu vonios gyvatukų spalvų paletė gali pasiūlyti net kelis šimtus skirtingų atspalvių, o dydžių įvairovė taip pat yra stulbinanti, todėl nesunkiai atrasite tokį įrenginį, kuris maksimaliai pateisins jūsų lūkesčius. Paskyrę daugiau laiko paieškoms, galėsite būti tikri, jog naujasis vonios gyvatukas ne tik šildys šaltais vakarais, bet ir puikiai džiovins rankšluosčius ir trauks dėmesį dėl savo išskirtinio dizaino!

Related products

Comments (0)

No comments at this moment

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.