duso galvos keitimas

Kasdienis mūsų komfortas priklauso nuo daugybės skirtingų detalių, tarp kurių dažnai minimos ir dušo galvutės. Daugelis nė nesuvokia, kiek galimų problemų gali jose slypėti. Nuo šios dušo sistemos dalies priklauso maudynių kokybė ir efektyvumas, todėl svarbu ne tik tinkamai ją prižiūrėti, bet ir laiku pastebėti ženklus, kurie rodo, jog jau vertėtų pagalvoti apie naujos dušo galvos įsigijimą. Kokie tai požymiai?

Vandens slėgio pokyčiai

Vienas ryškiausių ženklų, pranešančių apie būsimus pokyčius, yra vandens slėgio svyravimai: jei pastebėjote, jog srovė iš dušo galvutės bėga vis silpniau, o kartais pasikeičia ir maudynių metu, vertėtų sunerimti. Tiesa, taip gali nutikti ir dėl to, jog atsilaisvino šio gaminio tvirtinimai, tačiau dažnesniu atveju dėl to būna kalta nusidėvėjusi dušo galva.

Nuolatinis lašėjimas

Pasitaiko atvejų, kuomet dėl vandens nutekėjimo kaltos yra kitos detalės, tačiau jei jas pakeitus vanduo iš dušo galvutės vis dar laša, tikrai vertėtų pagalvoti apie naujo gaminio įsigijimą. Nors didelių nuostolių ir ženkliai padidėjusių vandens sąnaudų turėtų pavykti išvengti, nuolatinis lašėjimas trikdys Jūsų ramybę ir nepradings tol, kol nesiimsite tam tikrų priemonių.

duso galvos lasejimas

Nuosėdų kaupimasis

Dušo galvutėje yra specialus filtras, kuris neleidžia cheminėms medžiagoms ir nešvarumams patekti į išorę, tačiau praėjus ilgesniam laikui, jame taip pat gali pradėti kauptis nuosėdos. Žinoma, tokiais atvejais galima pabandyti ją išvalyti, tačiau jei vis dažniau pastebite nuosėdas aplink dušo galvutę, jų neabejotinai bus prisikaupę ir jos viduje – vargu, ar bus malonu kasdienes procedūras atlikti po tokiu vandeniu.

duso galvos nuosedos

Juodas pelėsis

Pastebėjus aplink dušo galvutę juodus taškelius (kartais ir leidžiamas vanduo tampa kiek tamsesnis), vertėtų nedelsiant imtis veiksmų – tai juodasis pelėsis, kuris yra toksiškas ir gali turėti žalingą poveikį Jūsų sveikatai. Juo atsikratyti gali būti labai sunku, todėl kur kas paprasčiau (o kartais – net ir pigiau) yra įsigyti naują dušo galvą.

juodas pelesis

Efektyvumas

Jei dušo galvutę vonios kambaryje keitėte itin seniai, tikėtina, kad jos našumas yra gerokai menkesnis nei šiuolaikinių įrenginių, koncentruotų į didesnį efektyvumą nepadidinant vandens sąnaudų. Visgi, vertėtų atsižvelgti ir į tai, jog šis aspektas dažnai priklauso nuo galvutės dydžio – jei siekiate sukurti ekonomišką aplinką, atitinkamai vertėtų rinktis mažesnį įrenginį. Įvairių tipų dušo galvutes rasite Arsan.lt parduotuvėje.

potinkine duso sistema

Tai svarbiausi ženklai, kurių, siekiant sukurti patogią vonios kambario atmosferą, ignoruoti nevertėtų. Visgi, gana dažnai apie pokyčius pagalvojame ir norėdami naujesnio dizaino bei didesnio funkcionalumo: dušo galvutės dabar gali būti potinkinės, masažinės ar siūlančios kitas panašias galimybes, tad jeigu norisi naujovių, pats metas jas išbandyti!

Related products

Comments (0)

No comments at this moment

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.