Maišytuvas plautuvei Max Tres lenktu storu snapu

Maišytuvas plautuvei Max Tres lenktu storu snapu

Išankstinis užsakymas
211 €
Pristatymo termino prašome teirautis

Maišytuvas plautuvei, valdomas svirtine į viršų nukreipta rankenėle. Maišytuvas gali suktis 360° kampu, stovo aukštis - 360 mm, snapo lenkimo ilgis - 230 mm. Masyvus, klasikinio stiliaus maišytuvas, tinkantis gilioms plautuvėms. 

 
Vandens maišytuvo ypatybės
Gaminio spalva
Chromuotas
Prekės tipas
Plautuvės maišytuvas
Maisytuvo snapas
Fiksuotas
Kolekcija
Max
Garantija
2 metai
Gamintojas
Tres (Ispanija)
TR-162442

TRES (Ispanija) -  gamina aukščiausios kokybės vonios ir virtuvės įrangą bei vonios kambario aksesuarus. Išskirtiniai TRES produktai yra termostatiniai maišytuvai voniai krioklio srove ir termostatiniai maišytuvai dušui. Bendrovės tikslas - geras kokybės ir kainos santykis.  Gamybos procesai ir technologijos padarė TRES ženklą vieną iš pirmaujančių Ispanijos bendrovių.

Šis prekės ženklas gerai žinomas būtent dėl savo išskirtinio dizaino ir modernaus vandens maišytuvų pritaikymo Jūsų vonios kambaryje. Tres vonios įrangos gamyboje yra derinamas stilius ir komfortas, todėl gaminių asortimentas atitinka reikliausio gamintojo poreikius. Tai viena pirmaujančių kompanijų vonios ir virtuvės įrangos gamyboje Europe.

Daugiau informacijos apie gamintoją rasite svetainėje tresgriferia.com

Nėra atsiliepimų

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.