• −17%
Maišytuvas praustuvui LOFT 287 tiesiu...
Maišytuvas praustuvui LOFT 287 tiesiu...
Maišytuvas praustuvui LOFT 287 tiesiu snapu be dugno vožtuvo
Maišytuvas praustuvui LOFT 287 tiesiu snapu be dugno vožtuvo

Maišytuvas praustuvui LOFT 287 tiesiu snapu be dugno vožtuvo

Išankstinis užsakymas
227 € 273 € -17%
Pristatymo termino prašome teirautis

Maišytuvas praustuvui, be dugno vožtuvo. Maišytuvas aukštu stovu ir ilgu tiesiu snapu. Stovo aukštis - 302 mm, snapo ilgis - 230 mm. Valdomas svirtine į viršų nukreipta rankenėle. Tai itin originalaus dizaino ir blizgaus chromo maišytuvai, atitinkantys naujausias tendencijas. 

Maišytuvo spalva
  • Chromo

 
Vandens maišytuvo ypatybės

Aukštas maišytuvas
Gaminio spalva
Chromuotas
Prekės tipas
Aukštas praustuvo maišytuvas
Montavimas
Standartinis
Kolekcija
Loft
Garantija
2 metai
Gamintojas
Tres (Ispanija)
Prekės kategorija
Praustuvo maišytuvai
Vandens maišytuvo valdymas
1 rankenėlė
TR-20020503

TRES (Ispanija) -  gamina aukščiausios kokybės vonios ir virtuvės įrangą bei vonios kambario aksesuarus. Išskirtiniai TRES produktai yra termostatiniai maišytuvai voniai krioklio srove ir termostatiniai maišytuvai dušui. Bendrovės tikslas - geras kokybės ir kainos santykis.  Gamybos procesai ir technologijos padarė TRES ženklą vieną iš pirmaujančių Ispanijos bendrovių.

Šis prekės ženklas gerai žinomas būtent dėl savo išskirtinio dizaino ir modernaus vandens maišytuvų pritaikymo Jūsų vonios kambaryje. Tres vonios įrangos gamyboje yra derinamas stilius ir komfortas, todėl gaminių asortimentas atitinka reikliausio gamintojo poreikius. Tai viena pirmaujančių kompanijų vonios ir virtuvės įrangos gamyboje Europe.

Daugiau informacijos apie gamintoją rasite svetainėje tresgriferia.com

3 Atsiliepimai

Maišytuvas
Gražus ir tvirtas maišytuvas, pateisino visus lūkesčius. Veikia gerai, susimontavo paprastai. Dėmesio vertas variantas ir kaina tikrai nebloga.
By Audrius on 2019-03-26

Geras kranas
Kokybiška prekė, nei kiek nesigailiu, kad įsigijau. Labai patogu, kad pats kranas aukštas, praverčia tada, kai reikia vandenį į kokį didesnį indą pilt. Išvaizda irgi graži, realybėj atrodo visiškai taip pat, kaip ir nuotraukose. Gražus blizgesys, tik aišku, reikia pasistengt, kad jį visada tokį išlaikyt. Rankenėlė juda lengvai, vanduo pro niekur neprateka, jokių defektų kol kas irgi nepastebėjom. Tikrai geras pirkinys.
By Rytis on 2019-03-03

Ačiū labai
Ačiū už malonų aptarnavimą ,linkiu Jūsų komandai visokeriopos sėkmės.
By Aloyzas on 2019-02-14

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.