• −15%
Maišytuvas voniai su kriokliu LOFT su...
Maišytuvas voniai su kriokliu LOFT su...
Maišytuvas voniai su kriokliu LOFT su...
Maišytuvas voniai su kriokliu LOFT su dušo galvute
Maišytuvas voniai su kriokliu LOFT su dušo galvute
Maišytuvas voniai su kriokliu LOFT su dušo galvute

Maišytuvas voniai su kriokliu LOFT su dušo galvute

Išankstinis užsakymas
263 € 309 € -15%
Pristatymo termino prašome teirautis

Maišytuvo voniai komplektas, su tekančio krioklio efektu. Komplektaciją sudaro maišytuvas, vandens žarnelė ir originali pailga dušo galvutė. Vandens maišytuvas su apvalia rankenėle, svirtinio valdymo. Vandens žarnelė yra lygi, todėl lengvai valoma. Maišytuvo dešinėje pusėje yra keturkampė kaskada, iš kurios krioklio efektu teka vanduo. Modernus, stilingo dizaino ir blizgaus chromo maišytuvo komplektas.

Maišytuvo spalva
  • Chromo

 
Vandens maišytuvo ypatybės
Krioklio srovė
Su čiaupu voniai
Gaminio spalva
Chromuotas
Prekės tipas
Vonios maišytuvas
Montavimas
Prie sienos
Kolekcija
Loft
Garantija
2 metai
Gamintojas
Tres (Ispanija)
Prekės kategorija
Vonios maišytuvai
Vandens maišytuvo valdymas
1 rankenėlė
TR-20017001

TRES (Ispanija) -  gamina aukščiausios kokybės vonios ir virtuvės įrangą bei vonios kambario aksesuarus. Išskirtiniai TRES produktai yra termostatiniai maišytuvai voniai krioklio srove ir termostatiniai maišytuvai dušui. Bendrovės tikslas - geras kokybės ir kainos santykis.  Gamybos procesai ir technologijos padarė TRES ženklą vieną iš pirmaujančių Ispanijos bendrovių.

Šis prekės ženklas gerai žinomas būtent dėl savo išskirtinio dizaino ir modernaus vandens maišytuvų pritaikymo Jūsų vonios kambaryje. Tres vonios įrangos gamyboje yra derinamas stilius ir komfortas, todėl gaminių asortimentas atitinka reikliausio gamintojo poreikius. Tai viena pirmaujančių kompanijų vonios ir virtuvės įrangos gamyboje Europe.

Daugiau informacijos apie gamintoją rasite svetainėje tresgriferia.com

2 Atsiliepimai

Tinkama prekė
Labai įdomus įrenginys. Kriokliukas atrodo gražiai ir veikia kokybiškai, vanduo tikrai gerai prateka. Toks modelis labai nematytas buvo, šiek tiek bijojom pirkt, bet dabar galim pasakyti, kad viskas tikrai pasiteisino su kaupu. Patiko ir tai, kad atskirai nereikėjo pirkti dušo galvos, viskas jau iš karto buvo rinkiny, tai tereikėjo susimontuot. Visos detalės veikia be trūkumų, atitinka nuotraukas ir aprašymus. Lengvai nusivalo, gražiai atrodo, kaina gera, tai nieko daugiau kaip ir netrūksta.
By Luka on 2019-03-03

Greita pigu patogu
Greita pigu patogu
By Virgis on 2019-02-14

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.