Rankšluosčio kabliukas Radaway...
Rankšluosčio kabliukas Radaway...
Rankšluosčio kabliukas Radaway kabinamas ant stiklo
Rankšluosčio kabliukas Radaway kabinamas ant stiklo

Rankšluosčio kabliukas Radaway kabinamas ant stiklo

Turime sandėlyje
22 €
Išsiuntimas per 24 val

Praktiškas kabliukas, skirtas 6/8mm berėmėms stiklo dušo kabinoms (tinka šioms serijoms: Modo New, Euphoria Walk-in, Arta, Euphoria, Espera, Idea, Fuenta New, Essenza, Carena, Almatea, Eos, Torrenta, Twist).

Prekės Spalva
  • Aukso spalva
  • Juoda matinė
  • Chromo

Žemiau pateiktos prekės kurios yra sandėlyje

Prekės Spalva Kaina -
Chromo
22 €
Juoda matinė
25 €
 
Prekės tipas
Kabliukas
Garantija
3 metai
Gamintojas
Radaway (Lenkija)
WR-001

Radaway (Lenkija) yra dušo kabinų gamintoja, kurios tikslas leisti kiekvienam klientui susikurti savo stilių, atitinkantį kiekvieno poreikius. Ši įmonė gamina dušo kabinas (pusapvales, kampines, nestandartines) kurioms yra pritaikomi dušo padėklai. Radaway specializuojasi išskirtinai tik dušo kabinų ir padėklų gamyboje, todėl projektuojant vonios kambarį, atsiveria didelė įvairovė įsirengti dušo kabiną pagal individualius poreikius.  Dušo komplektai yra parduodami tiek standartinių išmatavimų, tiek gaminami individualiai pagal užsakymą.

Taip pat gaminamos dušo sienelės bei durys, kurie gali būti pritaikomi bet kokio dydžio vonios kambaryje. Šios įmonės gaminiai atitinka naujausias rinkos tendencijas yra aukštos kokybės ir ilgaamžiški, todėl pasirinkus Radaway gaminius jie ilgai tarnaus Jūsų vonios kambaryje. Šiam prekės ženklui yra svarbiausia kokybė ir saugumas, daug dėmesio skiriama žaliavų gamybos kontrolei ir produkcijos paruošimui. Skiriamas individualus dėmesys kiekvienam klientui, siūloma optimaliai užpildyti turimą erdvę. Radaway leidžia jums išreikšti savo stilių, sukuriant unikalų, estetinį ir praktišką vonios kambarį.

Daugiau informacijos apie gamintoją rasite svetainėje www.radaway.lt

2 Atsiliepimai

Rankšluosčio kabliukas
Tvirtas kabliukas, nėra prie ko prikibt.
By Jurijus on 2019-03-03

Kokybiska preke
Kaip uz kabliuka pasirode nemazi pinigai, bet ieskojom butent tokio uzkabinamo modelio, nusprendem nusipirkt. Laiko gerai, nesislankioja ir dar nenusidevejo, esam patenkinti.
By Dominyka on 2019-02-14

Jums taip pat gali patikti

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.