Spalvotas bidė maišytuvas Loft 80...
Spalvotas bidė maišytuvas Loft 80...
Spalvotas bidė maišytuvas Loft 80 plokščia rankenėle
Spalvotas bidė maišytuvas Loft 80 plokščia rankenėle

Spalvotas bidė maišytuvas Loft 80 plokščia rankenėle

Išankstinis užsakymas
240 €
Pristatymo termino prašome teirautis

Bidė maišytuvas su "Click Clack" dugno uždarymo vožtuvu. Valdomas plokščia svirtine rankenėle.  Maišytuvo aukštis - 130 mm. Galima pasirinkti spalvą iš skirtingų atspalvių gamos ir sukurti unikalų bei vienetinį produktą. Stilingas bide maišytuvas atitinka šiuolaikines tendencijas, spalvą galima derinti prie vonios kambario dizaino.

Maišytuvo spalva
  • Chromo
  • Balta matinė
  • Juoda matinė
  • Auksinė
  • Auksinė matinė
  • Plieno

 

Loft Colors serija išskirtinė tuo, kad maišytuvus galima rinktis net iš aštuonių skirtingų spalvų. Žaismingos maišytuvų spalvos sukurs unikalų ir savitą dizainą Jūsų vonios kambaryje. Spalvotus dušo, vonios, praustuvų ir bidė maišytuvus galima derinti prie interjero dizaino, pagal dominuojančias spalvas. Ryškios ir akį traukiančios spalvos kiekvieno skoniui.

spalvoti vandens maišytuvai loft colors

Gaminio spalva
Chromuotas/Spalvotas
Prekės tipas
Bidė maišytuvas
Montavimas
Standartinis
Kolekcija
Loft
Garantija
2 metai
Gamintojas
Tres (Ispanija)
Prekės kategorija
Higieniniai dušai, bide maišytuvai
Vandens maišytuvo valdymas
1 rankenėlė
TR-20012001NM

TRES (Ispanija) -  gamina aukščiausios kokybės vonios ir virtuvės įrangą bei vonios kambario aksesuarus. Išskirtiniai TRES produktai yra termostatiniai maišytuvai voniai krioklio srove ir termostatiniai maišytuvai dušui. Bendrovės tikslas - geras kokybės ir kainos santykis.  Gamybos procesai ir technologijos padarė TRES ženklą vieną iš pirmaujančių Ispanijos bendrovių.

Šis prekės ženklas gerai žinomas būtent dėl savo išskirtinio dizaino ir modernaus vandens maišytuvų pritaikymo Jūsų vonios kambaryje. Tres vonios įrangos gamyboje yra derinamas stilius ir komfortas, todėl gaminių asortimentas atitinka reikliausio gamintojo poreikius. Tai viena pirmaujančių kompanijų vonios ir virtuvės įrangos gamyboje Europe.

Daugiau informacijos apie gamintoją rasite svetainėje tresgriferia.com

Nėra atsiliepimų

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.