Praktiškų vonios aksesuarų sąrašas: ar visus juos turite savo namuose?

Vonios aksesuarai sutinkami kone visuose namuose, tačiau tam, kad jie iš tiesų būtų vertingi, svarbu atsižvelgti ne tik į žavią išvaizdą, bet ir į šių gaminių teikiamą naudą. Jei nusprendėte interjerą papildyti naujais reikmenimis, atkreipkite dėmesį į šį sąrašą – jame esantys praktiški vonios kambario aksesuarai nustebins savo funkcionalumu.

Rankšluosčių laikiklis. Vonios kabliukai ar kabyklos leidžia patogiai sukabinti tiek šlapius, tiek sausus rankšluosčius – taip bendra erdvė atrodo tvarkingesnė ir labiau estetiška. Be to, išsprendžiamas ir jų džiovinimo klausimas. Kokie rankšluosčių laikikliai vonioje atrodys geriau, priklauso nuo turimos vietos: jei ją reikia taupyti, gali užtekti ir kabliukų, o jei galite leisti sau daugiau, verta pagalvoti ir apie didesnę vonios rankšluosčių kabyklą.

Dušo kėdė. Vonios kėdė yra ypatingai patogus sprendimas tiems, kurie turi judėjimo sunkumų, tačiau apie tokį gaminį vertėtų pagalvoti ir tuomet, jei tiesiog vertinate visapusišką komfortą. Toks aksesuaras galės būti naudojamas ir maudynių metu, ir atliekant įvairias procedūras, o jei dizainas bus pakankamai neutralus, vonios kėdutė pasitarnaus ir kitose namų erdvėse. Savo funkcionalumu ypač žavi vonios suoliukas su lentynėlėmis: tuomet atsiranda papildoma zona daiktų sandėliavimui.

Muilinė ir muilo dozatorius. Šie vonios reikmenys užtikrina estetiką ir išlaiko vientisą patalpos dizainą – skysto muilo dozatorius atrodys kur kas žavingiau nei Jūsų naudojamo muilo pakuotė. Tokie gaminiai išsiskiria įdomia išvaizda, todėl dažnai yra rekomenduojami tiems, kurie svajoja apie interjero pokyčius savo namuose.

Vonios lentynos. Vonios lentynėlė gali pasiūlyti daugybę panaudojimo būdų: ant jos galima laikyti dušo, makiažo reikmenis, sudėti rankšluosčius ar kitus vonios kambarį puošiančius aksesuarus. Didžiausias privalumas tas, jog lentynėlė voniai neužima daug vietos – tereikia surasti laisvą sienos plotą. Šiuos gaminius galima pakeisti ir dušo priemonių laikikliais: kai kuriuos iš jų galima patogiai pakabinti ant dušo durų ar stiklinės sienelės.

Tualetinio popieriaus laikiklis. Net neverta priminti, kodėl šie tualeto aksesuarai yra tokie svarbūs bendrai patalpos estetikai, tačiau svarbu žinoti, jog tualetinio popieriaus laikikliai taip pat gali nustebinti originalesne, interjerą pagyvinančia išvaizda. Nesuklysime pasakę, jog pakabinamas ar pastatomas tualetinio popieriaus laikiklis gali tapti žaviu akcentu – pasinaudokite šia galimybe!

Tualeto šepetys. Šie WC aksesuarai savo išvaizda nei kiek nenusileidžia prieš tai minėtiems gaminiams. Visgi, šiuo metu vis daugiau dėmesio susilaukia kiek didesni, dar patogesnį valymą užtikrinantys gaminiai – jei rasite mažiau pastebimą vietą, kurioje toks unitazo šepetys galėtų būti laikomas, dar labiau sumažinsite buities vargus. Įvairių tipų tualeto šepečiai gera kaina parduodami Arsan.lt parduotuvėje.

Rankenos voniai. Vonios rankena užtikrina mūsų stabilumą ir saugumą, todėl pasirinkę tokį aksesuarą, tikrai nepasigailėsite. Be to, kai kurie modeliai turi pritvirtintą muilinę, tad funkcionalumo taip pat nepritrūks.

Tai – esminiai aksesuarai voniai, tačiau priklausomai nuo asmeninių poreikių, šį sąrašą visuomet galite papildyti ir kitais reikmenimis. Svarbiausia išsaugoti kambario estetiką: tuomet jis bus ne tik patogus, bet ir žavingas.

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.