Dušo stovai, galvučių laikikliai

Rodoma 1-9 iš 9 prekės(-ių)

Nusprendus vonios kambaryje įrengti dušo kabiną, reikės pasirūpinti ir visa pagrindine įranga. Dušo stovas, žarnelė, dušo galvutė bei jos laikiklis – sutinkami kiekviename vonios kambaryje. Visus įrenginius galima pirkti komplekte arba kiekvieną detalę rinktis atskirai.

Privalumai

Šis būdas priimtinesnis tiems, kurie rūpinasi kiekvienu vonios kambario akcentu ir nori sukurti išskirtinį interjerą. Dušo galvutės laikiklis – nedidelis pirkinys, kuris gali tapti akį traukiančiu vonios aksesuaru. Nors į šią detalę dažniausiai neatkreipiame dėmesio, vis dėlto, jos kokybė ir patvarumas užtikrins patogumą kasdien naudojantis dušo kabina, todėl į šį pasirinkimą taip pat vertėtų žiūrėti atsakingai. Dar svarbesnis yra dušo stovo pasirinkimas – šis gaminys vonios kambaryje užima šiek tiek daugiau erdvės, todėl jo stilius turėtų derėti prie kitų šioje patalpoje esančių detalių.

Asortimentas

Tiek dušo stovas, tiek laikiklis dušo galvutei gali būti išsirenkamas iš skirtingo dizaino ir funkcijų gaminių. Arsan.lt asortimente kiekvienas galės surasti labiausiai tinkantį variantą. Elektroninės parduotuvės sąraše rasite lengvo, elegantiško dizaino dušo galvutės laikiklius, kuriuos lengvai galėsite priderinti prie vonios kambario interjero. Chromuoto paviršiaus gaminiai patiks tiems, kurie vertina ilgaamžiškumą ir kokybę. Norisi, kad visa dušo sistema tarnautų kaip įmanoma ilgesnį laikotarpį, todėl pasirinkę tokį variantą, galėsite būti tikri dėl dušo galvutės laikiklio ar stovo patvarumo.

Dušo laikiklis

Galvutės laikiklis tinka visoms dušo galvutėms ir yra pritaikytas dušo žarnelėms su kūginiu galu. Pagal savo poreikius galėsite išsirinkti reguliuojamą arba nereguliuojamą dušo galvutės laikiklį.

Laikiklis dušo galvutei kaina nenustebins pirkėjų, kadangi mūsų siekis Jums pasiūlyti aukščiausios kokybės vonios baldus už patrauklią sumą. Asortimente rasite patikimų gamintojų siūlomus gaminius, kurie jau pelnė vartotojų pasitikėjimą dėl savo produkcijos patikimumo. Dušo galvutės laikiklis internetu, Vilniuje ir kituose Lietuvos miestuose yra pristatomas per kurjerį. Norinčius iš arčiau apžiūrėti dušo stovus, galvučių laikiklius ir pasikonsultuoti su mūsų profesionalų komanda, kviečiame atvykti į vonios kambario įrangos saloną Vilniuje, adresu Lakūnų g. 51 arba susisiekti telefonu +37060808686. 

Vonios įrangą galite užsakyti

1. Atvykite į saloną ARSAN
Lakūnų 51, Vilnius
Žemėlapis ->

2. Internetu
Išsirinkite prekes, įsidėkite į krepšelį ir pateikite užsakymą.

3. El.paštu
[email protected]

4. Telefonu
+370 608 08686

Darbo laikas:
I-IV 10.00-18.00
V 10:00-17:00
VI-VII nedirbame

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.