Mažos vonios

Rodoma 1-7 iš 7 prekės(-ių)

Atpalaiduojančios procedūros vonioje padeda pasimiršti ir pailsėti, tačiau ne kiekvienas turi galimybę savo vonios kambaryje įmontuoti tokį įrenginį, kadangi jam reikia skirti pakankamai daug erdvės. Tuomet ypač praverčia mažos vonios – kompaktiškas dydis užtikrins, jog neatsisakydami visų šios įrangos privalumų, jas galėsite įmontuoti bet kokio dydžio vonios kambaryje.

Naujos mažų vonių kolekcijos ir gausus šios įrangos asortimentas Jūsų laukia Arsan.lt el. parduotuvėje – kviečiame užsukti ir apžiūrėti mūsų pasiūlymus. Mažos vonios pigiau parduodamos internetu ir pristatomos per kurjerį. Norinčius iš arčiau apžiūrėti mažas vonias ir pasikonsultuoti su mūsų profesionalų komanda, kviečiame atvykti į vonios kambario įrangos saloną Vilniuje, adresu Lakūnų g. 51 arba susisiekti telefonu +37060808686. 

Mažų vonių privalumai

Maža vonia tilps net ir nedideliame kambaryje – dėl to Jums neteks paaukoti kitų svarbių baldų ar įrenginių. Galite būti tikri, jog maudymosi komfortas dėl to nesumažės. Labai tikėtina, kad mini vonia tilps ir tokioje erdvėje, kurioje apie šį įrenginį net nebūtumėte išdrįsę pagalvoti. Šios vonios ypač praverčia tais atvejais, kai nusprendžiama patalpoje įsirengti ir vonią, ir dušo kabiną – tiksliai apskaičiavę visus išmatavimus, galėsite neatsisakyti nei vieno iš šių įrenginių.

Mažos vonios palieka daugiau laisvos erdvės, todėl toks variantas dažnai pasirenkamas ir didesniuose vonios kambariuose – ypač tuomet, jei kompaktiškesnis įrenginys visapusiškai atitinka poreikius. Palikdami daugiau tuščios vietos, šioje patalpoje lengviau išplėtosite tvarkingą atmosferą, o esant poreikiui, ją lengvai galėsite papildyti nauja vonios įranga. Tokia vonia ypač tinka mažųjų maudynėms, todėl turintiems daugiau laisvos erdvės, patariama ją pasirinkti kaip papildomą įrangą.

Kaip pasirinkti?

Tikriausiai sutiksite, jog žodis „maža“ gali būti suvokiamas labai skirtingai – būtent dėl to reikėtų išsiaiškinti, kokio tikslaus dydžio įrenginys Jums yra reikalingas. Tam, kad mažos vonios įrengimas nekeltų jokių rūpesčių ir iš tiesų leistų maksimaliai, tačiau patogiai išnaudoti turimą vietą, turėtumėte jai paskirti tiek erdvės, kad patalpoje patogiai tilptų visi kiti numatyti baldai ir įrenginiai. Pagalvokite ir apie paprastą priėjimą bei praėjimą, o suradę tokią vietą, ją išmatuokite – visas šis procesas neužtruks, tačiau tinkamai pasirinkta vonia džiugins ilgus metus.

Svarstant, kuri maža vonia Jūsų namams tiktų geriausiai, svarbu atsižvelgti ne tik į tinkamus matmenis, bet ir į medžiagą, iš kurios šis įrenginys pagamintas. Akmens masės vonios nustebins ypatingu tvirtumu, akrilinės bus lengvai prižiūrimos, tuo tarpu plieninės džiugins gera kaina. Svarbiausia nutarti, kokioms ypatybėms Jūs patys teikiate pirmenybę – tuomet ir paaiškės, kuri medžiaga būtų pati priimtiniausia. Tobulėjant gamybos technologijoms, kokybe žavinčių vonios tipų pavyks atrasti ir daugiau.

Mažos vonios gali tapti ir akį traukiančiu akcentu, jei nuspręsite pasirinkti įdomesnį jų stilių. Dizaino įvairovė pakankamai gausi, todėl šiam aspektui taip pat reikėtų paskirti dėmesio: turėtumėte nuspręsti, kokį vaidmenį šis įrenginys atliks bendrame interjere ir pagal tai pasirinkti tinkamiausią modelį. Maža vonia gali būti tiek tradicinių, tiek originalių atspalvių – pasirinkimas priklausys tik nuo Jūsų puoselėjamos dizaino idėjos! Atkreipkite dėmesį, kad mažų vonių dizainas gali stebinti ne tik spalvomis, bet ir įmantriomis formomis – jei ryškių detalių interjere netrūksta ir didesnio chaoso norėtųsi išvengti, toks pasirinkimas bus vienas tinkamiausių. Vonia atrodys išskirtinai, tačiau spalvine prasme puikiai susilies su vyraujančia aplinka. 

Vonios įrangą galite užsakyti

1. Atvykite į saloną ARSAN
Lakūnų 51, Vilnius
Žemėlapis ->

2. Internetu
Išsirinkite prekes, įsidėkite į krepšelį ir pateikite užsakymą.

3. El.paštu
[email protected]

4. Telefonu
+370 608 08686

Darbo laikas:
I-IV 10.00-18.00
V 10:00-17:00
VI-VII nedirbame

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.