Plautuvių priedai

Rodoma 1-16 iš 16 prekės(-ių)

Komfortas virtuvėje susideda iš smulkių detalių, todėl įrenginėjant virtuvę, būtina pasirūpinti ne tik pagrindine įranga, bet ir jos priedais – tai suteiks daugiau patogumo atliekant buities darbus. Šių virtuvės reikmenų pasirinkimas itin gausus, tad priklausomai nuo poreikių, lengvai surasite Jums reikalingą gaminį. 

Pjaustymo lentelė

Vienas iš neatsiejamų virtuvės kambario priedų yra pjaustymo lentelė. Ieškantiems ekologiško sprendimo, rekomenduojama medinė pjaustymo lentelė – ji yra stabili ir nekenkia peilio ašmenims. Pageidaujantiems prekės ilgaamžiškumo, rekomenduojama bent porą kartų per savaitę ją nuplauti verdančiu vandeniu, kadangi per dažnas karšto vandens ir drėgmės santykis kenkia medinių pjaustymo lentelių paviršiui. 

Pjaustymo lentelės taip pat gali būti plastikinės arba stiklinės. Pastarosios pasižymi gausia spalvų bei dizaino įvairove, o pasirinkę plastikinę pjaustymo lentelę, galėsite įvertinti jų patvarumą ir lengvą priežiūrą. Šie gaminiai taip pat gali tapti žavingu virtuvės interjero akcentu, tad jos išvaizdai turėtumėte skirti pakankamai daug dėmesio. Gausiame Arsan.lt asortimente kiekvienas galės surasti labiausiai tinkantį variantą.

Vis dėlto, pjaustymo lentelės nėra vienintelis virtuvėje reikalingas gaminys – jų galima surasti kur kas daugiau. Projektuojant virtuvės kambarį, svarbu apgalvoti, kur laikysite šlapius indus – jeigu virtuvė nėra itin didelė ir spintelėse vietos neužteks, rekomenduojama indų džiovyklė. Ši prekė ne tik išspręs indų džiovinimo problemą, bet ir pagyvins kambario interjerą.

Trintuvės

Ieškantiems patogių ir praktiškų sprendimų, svarbu nuspręsti, kokia trintuve naudositės. Trintuvės gali būti stacionarios ar rankinės, tad priklausomai nuo jūsų poreikių ir virtuvės dydžio, galėsite išsirinkti tinkamiausią prekę.

Vyniojami padėkliukai

Tais atvejais, kai virtuvės plautuvė neturi nusausinimo plokštumos, ją galima įsigyti atskirai arba kaip alternatyvą naudoti vyniojamus padėkliukus bei specialius nuvarvėjimo indus. Prekių sąraše taip pat rasite ir itin stilingai atrodantį montuojamą dozatorių, ventilio dalis bei kitus virtuvėje praversiančius kriauklių priedus.

(Medinės) pjaustymo lentelės pasiekiamos internetu ir pristatomos per kurjerį. Norinčius pasikonsultuoti su mūsų profesionalų komanda dėl plautuvių priedų, kviečiame atvykti į vonios kambario įrangos saloną Vilniuje, adresu Lakūnų g. 51 arba susisiekti telefonu +37060808686. Mes siekiame, jog aukšta kokybe ir patrauklia kaina žavinčios pjaustymo lentelės, kiti priedai Vilniuje ar kituose Lietuvos miestuose Jums būtų pasiekiami saugiai ir greitai. 

Vonios įrangą galite užsakyti

1. Atvykite į saloną ARSAN
Lakūnų 51, Vilnius
Žemėlapis ->

2. Internetu
Išsirinkite prekes, įsidėkite į krepšelį ir pateikite užsakymą.

3. El.paštu
[email protected]

4. Telefonu
+370 608 08686

Darbo laikas:
I-IV 10.00-18.00
V 10:00-17:00
VI-VII nedirbame

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.