Maži praustuvai

Rodoma 1-17 iš 17 prekės(-ių)

Be kriauklės vonios kambarys būtų sunkiai įsivaizduojamas – šie santechnikos įrenginiai leidžia kur kas lengviau įveikti bet kokias kasdienybės užduotis ir užtikrina, kad erdvė bus pakankamai praktiška. Visgi, nors praustuvas būtinas, ne visi turi pakankamai vietos tokiam įrenginiui – tokiais atvejais puikiai pasitarnauja mažos praustuvės, kurioms reikia kur kas mažiau kambario erdvės.

Kokiais atvejais praverčia maži praustuvai?

Įprastai mažas praustuvas naudojamas tuomet, kai kruopščiai reikia tausoti kiekvieną patalpos milimetrą, tačiau tai tikrai ne vienintelė situacija, kuomet galima pritaikyti kompaktiškesnius įrenginius. Mini praustuvas labai pravers ir tuomet, kai vonios kambaryje norėsis pasistatyti kelis praustuvus – pavyzdžiui tais atvejais, kai šia patalpa tenka dalintis su antrąja puse.

Tuomet, priklausomai nuo turimos vietos, galima rinktis tiek dvi mažas, tiek mažą ir didelę kriaukles – turėdami du įrenginius, jais naudositės patogiau, tačiau daugiau erdvės dėl to tikrai neteks paaukoti. Maža kriauklė puikiai pasitarnaus ir svečių ar vaikų vonios kambariuose, todėl dėl šių gaminių universalumo nereikėtų abejoti.

Visgi, net ir maži praustuvai skiriasi savo išmatavimais, todėl prieš pirkdami šį įrenginį, turėtumėte tiksliai žinoti, kokie matmenys Jums bus reikalingi. Nepamirškite ir stilistikos – kaip ir įprastos, taip ir mažos kriauklės stebina žavingais dizaino sprendimais, todėl tikrai turėsite iš ko pasirinkti.

Kriauklės voniai (mažos ar didesnės) parduodamos Arsan.lt el. parduotuvėje – kviečiame užsukti ir apžiūrėti mūsų asortimentą. Siekiame pasiūlyti Jums optimaliausią kainos ir kokybės santykį, todėl patvarumu ir ilgaamžiškumu žavinčius mažus praustuvus pas mus galėsite įsigyti itin palankia kaina.

Jūsų patogumui, patikusius gaminius siūlome užsisakyti internetu – tuomet jie per kurjerį bus pristatyti į Jūsų namus. Norinčius iš arčiau apžiūrėti mažus praustuvus ir pasikonsultuoti su mūsų profesionalų komanda, kviečiame atvykti į vonios kambario įrangos saloną Vilniuje, adresu Lakūnų g. 51 arba susisiekti telefonu +37060808686.

Vonios įrangą galite užsakyti

1. Atvykite į saloną ARSAN
Lakūnų 51, Vilnius
Žemėlapis ->

2. Internetu
Išsirinkite prekes, įsidėkite į krepšelį ir pateikite užsakymą.

3. El.paštu
[email protected]

4. Telefonu
+370 608 08686

Darbo laikas:
I-IV 10.00-18.00
V 10:00-17:00
VI-VII nedirbame

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.