Rankšluosčių džiovintuvų priedai

Rodoma 1-9 iš 9 prekės(-ių)

Siekiant užtikrinti, jog vonios kambaryje būtų šilta ir sausa, svarbu pasirūpinti tinkama šildymo įranga. Tam dažniausiai pasirenkami vonios gyvatukai, kurie ne tik skleidžia šilumą, bet ir atlieka papildomą, rankšluosčių džiovinimo funkciją. Šio gaminio pasirinkimas itin atsakingas sprendimas – išsirinkus tinkamą jo galią, bus galima išvengti vandens kaupimosi, todėl svarbu pagalvoti ne tik apie patį įrenginį, bet ir apie rankšluosčių džiovintuvų priedus. Platus jų pasirinkimas kiekvienam suteiks galimybę pasirūpinti be priekaištų veikiančia šildymo įranga.

šildymo sistemos balansas

Gyvenant daugiabučiuose namuose, svarbus tampa ir bendros šildymo sistemos balansas – tai užtikrinti padės ne tik įrenginio galia, bet ir tinkamai pasirinktas ir sumontuotas rankšluosčių džiovintuvo priedas. Elektros laidai, laikikliai, pajungimo mazgas – tai tik keli pagrindiniai vonios gyvatukų priedai, kurie suteikia galimybę kokybiškai naudotis šiais įrenginiais. Tvirtinimo detalės ar kitos montavimui reikalingos prekės gali pasirodyti kaip nedidelis pirkinys, tačiau būtent nuo šių detalių priklauso, kaip tvirtai laikysis rankšluosčių džiovintuvas ir ar juo bus patogu naudotis. Dėl šios priežasties dažnai naudojami ir stabilumo suteikiantys gyvatukų laikikliai – šie gaminiai skiriasi savo spalvomis, todėl greitai išsirinksite prie rankšluosčių džiovintuvo derėsiantį laikiklį.

Stilius

Dėl plataus formų, dizaino ir medžiagų pasirinkimo, vonios gyvatukai dažnai tampa ir vienu pagrindinių vonios kambario interjero akcentų, tad norisi, jog rankšluosčių džiovintuvų priedai taip pat derėtų prie bendro vyraujančio stiliaus. Taip pavyks išlaikyti vientisą stilių, o papildomos detalės įsilies į bendrą interjerą ir neatkreips jokio dėmesio. Chromuotą laikiklių paviršių ar kitas asortimente esančias apdailos prekes lengvai priderinsite prie bet kokio dizaino rankšluosčių džiovintuvo – kviečiame pasižvalgyti Arsan.lt asortimente ir užsisakyti tinkamiausią variantą.

Kokybė

Rankšluosčių džiovintuvus dažniausiai renkamės ilgam laikotarpiui – tai ilgaamžė investicija, todėl norisi, kad ir jiems skirti priedai būtų pakankamai patvarūs. Vis dėlto, dėl jų tvirtumo jaudintis nereikėtų, kadangi prekiaujame tik patikima ir laiko patikrinta produkcija. Aukšta kokybė ir patraukli kaina – pagrindiniai mūsų prioritetai, todėl čia rasite patvarias žinomų gamintojų prekes, kurios tarnaus ne vienerius metus.

Rankšluosčių džiovintų priedai internetu – greitas ir patogus būdas įsigyti pageidaujamus įrenginius. Taip net neišėjus iš namų galima pasirūpinti visais gyvatukui reikalingais atributais. Prekes kelių darbo dienų laikotarpyje pristatome visoje Lietuvoje. Norinčius iš arčiau apžiūrėti rankšluosčių džiovintuvų priedus ir pasikonsultuoti su mūsų profesionalų komanda, kviečiame atvykti į vonios kambario įrangos saloną Vilniuje, adresu Lakūnų g. 51 arba susisiekti telefonu +37060808686.

Vonios įrangą galite užsakyti

1. Atvykite į saloną ARSAN
Lakūnų 51, Vilnius
Žemėlapis ->

2. Internetu
Išsirinkite prekes, įsidėkite į krepšelį ir pateikite užsakymą.

3. El.paštu
[email protected]

4. Telefonu
+370 608 08686

Darbo laikas:
I-IV 10.00-18.00
V 10:00-17:00
VI-VII nedirbame

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.