Pisuarai

Šiuolaikiniai vonios kambariai dažniausiai neapsiriboja vien tik standartine santechnikos įranga – tobulėjant galimybėms, namuose nusprendžiame įsigyti vis daugiau papildomo patogumo suteikiančių gaminių. Vienas iš jų yra pisuaras – vyriškas santechnikos įrenginys, dažniausiai naudojamas viešose įstaigose, tačiau sparčiai populiarėjantis ir individualiuose didesniuose vonios kambariuose.

Kodėl verta įsigyti pisuarą?

Pagrindiniai šio įrenginio privalumai – paprasta priežiūra ir galimybė sutaupyti išnaudojamo vandens kiekį. Nors dažnai svarstoma, ar verta tokį įrenginį statyti savo vonios kambaryje, vyrai galėtų patvirtinti, kad pisuaro montavimas užtikrina didesnį komfortą. Be to, šis įrenginys puikiai tinka berniukų higienos įgūdžių lavinimui.

Pisuaras kaina atitinka kokybę, kadangi ši prekė ilgaamžiška ir patvari – šias jų savybes užtikrina patikimi ir visiems puikiai žinomi vonios įrangos gamintojai. Išsirinkus tinkamą variantą, nereikės išleisti papildomų pinigų valymo priemonėms, tačiau vonios kambarys išliks švarus ir kvepiantis.

Į ką atkreipti dėmesį renkantis?

Apsisprendus dėl pisuaro įsigijimo, pravartu apgalvoti tam tikrus pasirinkimo aspektus. Ši prekė vonios kambaryje montuojama tuomet, kai užbaigiami visi apdailos darbai. Aukštį ir dydį kiekvienas pirkėjas galės pasirinkti individualiai, tačiau reikėtų žinoti, jog tam, kad būtų galima įrengti pisuarą, vonios kambaryje turi būti kanalizacijos anga bei šalto vandens prievadas.

Kaip ir renkantis dangtį tualetui, šiuo atveju taip pat vertėtų atkreipti dėmesį į jo nusileidimo mechanizmą – dangčiai su Softclose sistema nusileis lėčiau ir tyliau, todėl vonios kambaryje visuomet galėsite mėgautis ramybe.

Individualiuose namuose ar daugiabučiuose rekomenduojami pisuarai su dangčiu, kadangi tuomet šis santechnikos įrenginys mažiau krenta į akis. Kitaip tariant, galima užtikrinti estetišką vonios kambario išvaizdą – dėl šio aspekto jaudinamasi bene dažniausiai. Tinkamai pasirinkta forma ir kabinimo būdas leis pagyvinti vonios kambario dizainą. 

Pasirinkimo įvairovė

Pisuarai gali būti pakabinami prie sienos arba pastatomi. Mažesniuose vonios kambariuose rekomenduojama rinktis prie sienos tvirtinamą pisuarą – tokiu būdu galėsite sutaupyti papildomos erdvės. Arsan.lt asortimente kiekvienas galės surasti labiausiai tinkantį variantą. Čia taip pat rasite ir itin funkcionalių įrenginių, tokių kaip pisuaras, kuriam nereikia vandens ar įrenginys, kuriame yra integruotas vandens nuleidimo sensorius, tad atsižvelgę į savo lūkesčius ir galimybes, lengvai surasite optimaliausią variantą.

Pisuarai kaina nenustebins pirkėjų, kadangi mūsų siekis Jums pasiūlyti aukščiausios kokybės vonios įrangą už patrauklią kainą. Pisuarai internetu, Vilniuje ir kituose Lietuvos miestuose yra pristatomi per kurjerį. Norinčius iš arčiau apžiūrėti baldus ar pasidairyti po mūsų siūlomą asortimentą, kviečiame atvykti į atvykti į vonios baldų saloną Vilniuje, adresu Lakūnų g. 51.

Vonios įrangą galite užsakyti

1. Atvykite į saloną ARSAN
Lakūnų 51, Vilnius
Žemėlapis ->

2. Internetu
Išsirinkite prekes, įsidėkite į krepšelį ir pateikite užsakymą.

3. El.paštu
[email protected]

4. Telefonu
+370 608 08686

Darbo laikas:
I-IV 10.00-18.00
V 10:00-17:00
VI-VII nedirbame

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.