Spalvotos vonios

Rodoma 1-7 iš 7 prekės(-ių)

Kurdami naują vonios kambario stilių, susiduriame su daugybe skirtingų pasirinkimų ir galimybių, kadangi gamintojai siūlo ne tik tradicinius sprendimus, bet ir išskirtinai atrodančią vonios įrangą. Vis dėlto, mūsų požiūris į vonios kambario interjerą išlieka gana konservatyvus. Dažniausiai vonios kambario interjerą renkamės šviesų, kur dominuoja balta ar kitos pastelinės spalvos. Vengiame ryškaus vonios kambario kolorito, neįprastų formų, linijų ar tekstūrų. Esame įpratę interjere matyti tik baltos spalvos vonią. Ar išdrįstumėte pasirinkti spalvotą? Žalią, o gal geltoną vonią? 

Spalvotų vonių privalumai

Gamintojai siūlo drąsiau formuoti vonios kambario stilių. Atsiranda vis daugiau spalvinių gamų vonios kambario santechnikai. Juos nesunku priderinti prie jau vyraujančio interjero ar sukurti originaliai atrodančią vonios kambario atmosferą. Drąsiai rinkitės patikusį spalvinį sprendimą ir nebijokite pažaisti su kontrastais. Spalvos pagyvins Jūsų vonios kambario interjerą, o pasirinkta spalvota vonia taps akį traukiančiu vonios kambario interjero akcentu! Žinoma, pernelyg margas vonios kambarys gali atrodyti šiek tiek chaotiškai, tačiau jeigu atidžiai derinsite elementus tarpusavyje, kelios ryškesnės detalės patalpai suteiks daugiau gyvybingumo ir leis suformuoti savitą, dailiai atrodantį jos stilių.

Mes džiaugiamės, kadįmonė PAA sukūrė ypatingą technologiją, kuri leidžia gaminti vonias ne tik švelnių, bet ir efektingai sodrių spalvų. PAA įmonės produkcija pasižymi išskirtine vonių kokybe bei šiuolaikiškumu. Patvarumas derinamas kartu su inovacijomis, todėl galutinis rezultatas suteikia galimybę įnešti šiek tiek kūrybiškumo į vonios kambario interjerą – tuomet patalpa atrodo kur kas unikaliau. Gausi spalvų paletė leidžia pasirinkti ir susikurti individualų ir nepriekaištingą modernios vonios dizainą. Spalvota vonia neabejotinai dominuos Jūsų vonios kambario erdvėje! 

Spalvų gamos

PAA siūlo net 60 įvairių vienspalvių, granito ir perlamutro atspalvių, iš kurių galėsite susikurti savo individualios vonios dizainą. Galima pasirinkti spalvą iš RAL arba NCS spalvų paletės. Taip pat spalva gali būti parenkama pagal užsakovo pateiktą pavyzdį. 

CITY

Dvigubas atspalvių derinys - akinančiai baltos ir pastelinės spalvos duetas, kuris suteiks interjerui subtilumo. 

city-voniu-spalvu-gama

JUICY

Sultingai ryškių ir žaismingų spalvų paletė, kuri pagyvins kambario interjerą! Ryškios ir baltos spalvos derinys išlaiko kontrastą ir neapsunkina vonios kambario.  

juicy-voniu-spalvu-gama

PEARL

Ši spalvų paletė vilioja savo nepaprastu ramumu. Šampaninių spalvų akcentas interjerui suteiks prabangos jausmą.

pearl-voniu-spalvu-gama

GRANITE

Granitos spalvos apdovanotos nepaprasta elegancija. Šių spalvų spektras suteiks Jūsų interjerui išskirtinio žavesio. 

granite-voniu-spalvu-gama

STANDARD COLORS

Standartinių spalvų paletė, kurioje galite rasti sau tinkamą spalvą. 

standard-colors-voniu-spalvu-gama

Norinčius iš arčiau apžiūrėti vonias ir pasikonsultuoti su mūsų profesionalų komanda, kviečiame atvykti į vonios kambario įrangos saloną Vilniuje, adresu Lakūnų g. 51 arba susisiekti telefonu +37060808686.

Vonios įrangą galite užsakyti

1. Atvykite į saloną ARSAN
Lakūnų 51, Vilnius
Žemėlapis ->

2. Internetu
Išsirinkite prekes, įsidėkite į krepšelį ir pateikite užsakymą.

3. El.paštu
[email protected]

4. Telefonu
+370 608 08686

Darbo laikas:
I-IV 10.00-18.00
V 10:00-17:00
VI-VII nedirbame

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.