Kiti vonios aksesuarai

Rodoma 1-40 iš 47 prekės(-ių)

Jaukus ir funkcionalus vonios kambarys – daugelio iš mūsų siekiamybė. Susikoncentravę į pagrindinius baldus, dažnai pamirštame apie mažas detales, kurios taip pat padeda sukurti pageidaujamą atmosferą – įvairūs vonios aksesuarai ir reikmenys ne tik gali pagyvinti interjerą, bet ir suteikia papildomą komforto jausmą.
Gausus Arsan.lt prekių asortimentas suteikia galimybę išsirinkti vonios aksesuarus, kurie lengvai įsilies į vyraujantį kambario stilių ir tuo pačiu suteiks jam naujų spalvų. Norint išlaikyti harmoniją ir vientisumą, rekomenduojama visus reikmenis ir aksesuarus derinti tarpusavyje – panašios spalvos ar medžiagos leis išvengti chaoso ir netvarkos įspūdžio.

Servetėlių laikiklis, rankų džiovintuvas

Servetėlių laikiklis ar rankų džiovintuvas – tai tik keletas populiariausių vonios aksesuarų, kurie pirkėjų mėgstami ne tik dėl savo patrauklios išvaizdos. Jų dėka galima kasdienes vonios procedūras galima atlikti kur kas greičiau ir patogiau, o šių prekių montavimas ir tolimesnė priežiūra nereikalauja ypatingo dėmesio. Durų stabdis apsaugos nuo nemalonaus garso ir sienų susibraižymo, o kokybiška šiukšliadėžė užtikrins, jog vonios kambaryje nuolat bus palaikoma tvarka. Mėgstantiems apgalvoti kiekvieną detalę, patiks padėkliukai – tai vonios aksesuarai, kurie pirkėjus džiugina spalvų ir formų įvairove. Skirtingi atspalviai, medžiagos, formos ir kiti elementai suteiks galimybę sukurti išskirtinį vonios kambario interjerą, nepriklausomai nuo to, kokiam stiliui teikiate pirmenybę.

Pasikonsultuokite

Kviečiame apsidairyti mūsų elektroninėje parduotuvėje ir išsirinkti, kuris vonios aksesuaras geriausiai tiktų Jūsų vonios kambaryje. Patikusias prekes patrauklia kaina galima užsisakyti internetu – jos pristatomos visoje Lietuvoje. Norinčius iš arčiau apžiūrėti vonios aksesuarus ir pasikonsultuoti su mūsų profesionalų komanda, kviečiame atvykti į vonios kambario įrangos saloną Vilniuje, adresu Lakūnų g. 51 arba susisiekti telefonu +37060808686. Patrauklus kainos ir kokybės santykis – vienas pagrindinių mūsų siekių, todėl čia rasite aukščiausius kokybės standartus atitinkančias prekes, kurios nepriekaištingai tarnaus ne vienerius metus.

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.