Praustuvo maišytuvai

Rodoma 1-40 iš 291 prekės(-ių)

Vandens maišytuvai reikalingi tiek virtuvės, tiek ir vonios kambariuose – šis įrenginys keičiamas pakankamai retai, todėl norisi, jog prekė būtų patvari ir ilgaamžė. Praustuvo (kriauklės) maišytuvu tenka naudotis kasdien, tad siekiant maksimalaus komforto, vertėtų pagalvoti, koks variantas bus tinkamiausias Jūsų vonios kambariui.

Rankenėlių skaičius

Vandens kranai gali skirtis rankenėlių skaičiumi – kai jos dvi, atskirai leidžiamas karštas ir šaltas vanduo, todėl patiems reikia nusistatyti pageidaujamą temperatūrą naudojant abi rankenėles. Standartiniame variante naudojama tik viena svirtelė, todėl vanduo automatiškai sumaišomas viduje. Kiek rankenėlių turės praustuvo maišytuvas, priklauso nuo asmeninių poreikių, kadangi šis pasirinkimas – įpročio reikalas. Vis dėlto, vertėtų atsižvelgti ir į ekonomiškumą – naudojantis viena svirtele, pageidaujamą vandens temperatūrą pavyks pasiekti greičiau, tačiau jeigu esate įpratę naudoti vieną rankenėlę, rasite ne vieną Jums tiksiantį įrenginį.

Maišytuvo matmenys

Svarstant, kurį kriauklės maišytuvą pasirinkti, svarbu atkreipti dėmesį, koks yra jo aukštis ir snapo ilgis. Pastarasis leidžia numatyti, kokiu atstumu nuo subėgimo ertmės bus atitolęs snapas – kuo jis ilgesnis, tuo toliau nuo krašto teka vandens srovė, todėl dažnai teigiama, jog ilgesnis įrenginio snapas suteikia daugiau komforto. Tuo tarpu didesnis paties įrenginio aukštis suteikia galimybę po juo pakišti didesnius daiktus, todėl galutinis sprendimas priklauso nuo asmeninių poreikių.

Ieškantiems papildomų funkcijų, turėtų patikti praustuvo maišytuvai su bidete – tuomet vieną kartą įmontavę šį įrenginį, ilgus metus galėsite naudotis ne tik kranu, bet ir papildomu dušeliu. Toks variantas ypač tiks tuomet, jei praustuvą naudojate įvairiems buitiniams darbams. Arsan.lt elektroninėje parduotuvėje parduodami skirtingų išmatavimų kriauklės maišytuvai – kviečiame susipažinti su siūlomų prekių asortimentu ir išsirinkti tinkamiausią variantą.

Maišytuvo stilius

Praustuvo maišytuvai dažnai tampa ir vonios kambario interjero akcentu, todėl svarbu, jog įrenginio forma ir stilius derėtų prie bendro patalpos dizaino. Šie prietaisai pasižymi ne tik funkcionalumu, bet ir moderniu stiliumi, todėl lengvai įsilieja į šiuolaikinį interjerą ir gali papuošti Jūsų vonios kambarį. Asortimente rasite klasikiniam, retro ar bet kuriam kitam stiliui pritaikytų įrenginių, kurie džiugins ne tik dailia išvaizda, bet ir savo patvarumu. Itin išskirtinai atrodo vis labiau populiarėjantys potinkiniai praustuvo maišytuvai – toks variantas suteikia vonios kambariui dar daugiau estetinės išvaizdos, kadangi visos kriauklės maišytuvo detalės pasislepia sienoje. Pageidaujantys taip pat gali rinktis ir ryškesnių spalvų įrenginius – toks maišytuvas praustuvui suteiks gyvybingumo ir padės vonios kambaryje išvengti monotonijos. Tai – puiki idėja ieškantiems originalaus interjero akcento.

Praustuvo maišytuvai (kranai) parduodami internetu – juos patrauklia kaina galite užsisakyti Arsan.lt elektroninėje parduotuvėje. Norinčius iš arčiau apžiūrėti praustuvo maišytuvus ir pasikonsultuoti su mūsų profesionalų komanda, kviečiame atvykti į vonios kambario įrangos saloną Vilniuje, adresu Lakūnų g. 51 arba susisiekti telefonu +37060808686.

Vonios įrangą galite užsakyti

1. Atvykite į saloną ARSAN
Lakūnų 51, Vilnius
Žemėlapis ->

2. Internetu
Išsirinkite prekes, įsidėkite į krepšelį ir pateikite užsakymą.

3. El.paštu
[email protected]

4. Telefonu
+370 608 08686

Darbo laikas:
I-IV 10.00-18.00
V 10:00-17:00
VI-VII nedirbame

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.