Kampiniai dušo padėklai

Rodoma 1-40 iš 49 prekės(-ių)

Dušo padėklai, trapai, latakai – įrenginėjant dušo kabiną, anksčiau ar vėliau tenka susidurti su šių įrenginių pasirinkimu. Nuo šio sprendimo priklausys prausimosi kokybė ir vandens pratekėjimo galimybė. Tinkamiausias variantas dažnai priklauso nuo gyvenamosios vietos, todėl gyvenantys daugiabučiuose namuose (ypač – senos statybos) dažniausiai renkasi padėklo variantą.

Patrauklia kaina šiuos įrenginius galite užsisakyti internetu, Arsan.lt elektroninėje parduotuvėje – prekes kelių darbo dienų laikotarpyje pristatome visoje Lietuvoje. Norinčius iš arčiau apžiūrėti kampinius dušo padėklus ir pasikonsultuoti su mūsų profesionalų komanda, kviečiame atvykti į vonios kambario įrangos saloną Vilniuje, adresu Lakūnų g. 51 arba susisiekti telefonu +37060808686. Čia rasite aukščiausius kokybės reikalavimus atitinkančius, žinomų ir savo vardą rinkoje jau pelniusių gamintojų įrenginius, kuriuos galėsite įsigyti itin palankiomis sąlygomis.

Kampinių dušo padėklų privalumai

Šie įrenginiai gali skirtis ir savo forma – vienas iš variantų yra kampiniai (stačiakampiai) dušo padėklai, kurie pirkėjų dažnai pasirenkami dėl to, jog leidžia sutaupyti papildomos vietos vonios kambaryje. Mažesnėse patalpose dušo kabinos statomos kampuose, todėl kampinis dušo padėklas šiuo klausimu yra vienas geriausių pasirinkimų. Nusprendus montuoti tokio tipo įrenginį, daugiau vietos liks kitiems prietaisams, o vonios kambarys vizualiai taip pat atrodys kur kas erdvesnis. Vis dėlto, svarbu atkreipti dėmesį, kad kampiniai dušo padėklai skiriasi savo išmatavimais, tad net ir tuomet, kai vietos vonios kambaryje yra daugiau, galima rinktis šiek tiek didesnį variantą, kuris suteiks dar daugiau komforto maudynių metu.

Tokios formos padėklus galima statyti ir kitose vonios kambario vietose – tuomet beliks išsirinkti patogiausią montavimo būdą ir medžiagą, iš kurios stačiakampis dušo padėklas bus pagamintas. Vertinantys tvirtumą ir patvarumą, dažniausiai renkasi akmens masės kampinius dušo padėklus, tačiau gamyboje taip pat naudojamas ir akrilas bei lietas marmuras. Gausiame Arsan.lt kiekvienas pirkėjas suras labiausiai poreikius ir finansines galimybes atitinkantį variantą, kurį lengvai bus galima įmontuoti bet kuriame vonios kambaryje. Kampiniams dušo padėklams nereikalinga ypatinga priežiūra, o gamyboje naudojamos kokybiškos medžiagos užtikrina, jog įrenginys tarnaus ilgus metus.

Juos lengvai priderinsite tiek prie klasikinio, tiek prie modernaus vonios kambario interjero – dažniausiai šie dušo padėklai yra baltos spalvos, tačiau galėsite rinktis ir kitus, unikaliai atrodančius atspalvius. Vienas iš tokių variantų – juodas kampinis dušo padėklas, patalpai suteiksiantis elegancijos ir išskirtinumo. Rinkdamiesi turėtumėte atsižvelgti ir į padėklo dangą ir nurodytą gylį – dažnai teigiama, kad naudojant gilesnius padėklus, maudynės tampa patogesnės, tačiau tai priklauso nuo kiekvieno prausimosi įpročių.

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.